کمبود ویتامین D اغلب میتواند منجر به ناهنجاریهای استخوانی مانند راشیتیسم در کودکان و درد استخوان در بزرگسالان ناشی از استئومالاسی شود.
سردرد و به طور خاص سردردهای مزمن از نشانه های کمبود یک ویتامین است.
عضو کمیته علمی کشوری کرونا درباره نقش ویتامین D در پیشگیری از ابتلا به کرونا توضیح داد.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، نسبت به بروز پوکی استخوان در افراد بالای ۵۰ سال هشدار داد.
محققان دریافتند که رژیمهای گیاهی در کودکان ممکن است فواید قلبی داشته باشد اما خطراتی برای رشد آنان نیز به همراه خواهد داشت.
روانشناس بالینی در ارتباط با افزایش تاب آوری در فصل های سرد سال گفت: ورزش، نوردرمانی، تغذیه مناسب و حضور در جمع به بهبودی افسردگی بسیار کمک می کند.
متخصص پوست و مو درباره تفاوت ضایعات پوستی و ریزش مو ناشی از کرونا با سایر عوارض پوستی توضیحاتی ارائه داد.
معاون اداره کل بیمهگری و درآمد سازمان بیمه سلامت، بر ضرورت توجه به مصرف ویتامین D مورد نیاز بدن برای کاهش بروز بیماری ها تاکید کرد.
با توجه به این که نور خورشید منبع اولیه ویتامین D محسوب میشود، اما این ویتامین را میتوان در مواد غذایی مانند ماهی سالمون، تن، ساردین گوشت گوساله و تخم مرغ یافت.
محققان باور دارند، مصرف یک ویتامین ممکن است به مقابله با ویروس کرونا کمک کند و هنگام بروز اولیه بیماری منجر به بهبودی مبتلایان شود؛ با این حال بررسیهای بیشتری در این زمینه باید صورت بگیرد.
توصیههای این روزها از شستشوی دستها تا رعایت فاصله اجتماعی، همه و همه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا موثر است. کرونا باعث شده است ما توجه بیشتری به سیستم تنفسی خود داشته باشیم و اهمیت ریه را دریابیم.
تحقیقات نشان میدهد، مواد غذایی سرشار از ویتامین دی مانند پنیر و ماهی روغنی برای قلب مفید است و به در امان ماندن از بیماریهای قلبی و عروقی کمک میکند.
استحکام استخوان به دو عامل اصلی مقدار توده یا تراکم استخوان و کیفیت استخوان بستگی دارد. پوکی استخوان باعث میشود که استخوانها ضعیف و شکننده شوند.
نان، غلات، فراوردههای غلات، سبزیجات، شیر و لبنیات و گوشت روغنهای مایع گیاهی خیلی میتواند به توان مقاومت بدن نه تنها در برابر ویروس کرونا پاسخگو باشد بلکه توانمندی هر کسی را تامین میکند.
متخصص علوم تغذیه و مسوول مرکز رشد دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: استفاده از ویتامین های«ای»و«دی»" و ریزمغذی های روی و سلنیوم در افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیما
رئیس مرکز تحقیقات سرطان گفت: تا سال گذشته، سرطانها سومین علت مرگ مردم ایران و دومین علت مرگ در دنیا بود اما امسال سرطانها دومین عامل و حوادث و سوانح سومین عامل مرگ مردم ایران بوده است.
رئیس اداره پیشگیری از سرطان وزارت بهداشت، با بیان اینکه با انجام برخی آزمایشها میتوان از بروز سرطان در افراد جلوگیری کرد، گفت: مصرف بیش از حد معمول برخی ویتامینها و مکملها عامل سرطان است.
نتایج یک طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین نشان میدهد زنجبیل و ویتامینهای D و E میتوانند در کاهش دردهای شکمی دوران قاعدگی موثر باشند.