این خطاست که برخی سکولارها فکر می کنند که دولت اسلامی «منسکسازی» میکند تا فرآیند «ملتسازی» را با آن پیش ببرد. این مسیرها در حرکت نظام دینی «اصالت» دارد و «اعتباری» نیست و فارغ از مدرنیزاسیون، این از وظایف حکومت دینی است که اجتماعات بزرگ دینی را «تسهیل» و «بسترسازی» کند تا دینداری در جامعه جذاب شود.
لیبرالیسم ایدئولوژیک ایرانی هیچ درسی که برای ما نداشته باشد همین ایمانش به باطل و استقامت و منفعل نشدنش در مسیر ذلت و ضلالت الگویی است با شکوه و الهام بخش!
حجت الاسلام نوری گفت: در زمان جنگ تحمیلی، در روستای محل سکونت ما، فیلمهایی با موضوع دفاع مقدس اکران میشد و امروز، فیلمهای عمار تداعی کننده آن حرکت است.
مراسم رونمایی از کتاب «یکی بود، یکی نبود - مرتضی پاشایی؛ یک تحلیل اجتماعی - ارتباطی» روز دوشنبه در فرهنگسرای رسانه برگزار میشود.
آخرین آلبوم مرحوم «مرتضی پاشایی» صبح روز 26 مرداد از سوی «پخش دنیای هنر» در بازار موسیقی کشور منتشر میشود.
محمدحسین ساعی، عضو هیأت علمی دانشکده صداوسیما گفت: دانشگاهها و مراکز علمی ما به دلیل گیر افتادن در تارهای چسبناک غربزدگی و نگاههای شدیداً ایدئولوژیک روشنفکری، جامعه خود را نمیشناسند. اینکه این درصد میگویند ما قبل از مرگ پاشایی او را میشناختیم و شمایی که جامعهشناس هستید بیش از دو سه نفرتان ادعا نمیکنید که قبل از مرگ او را میشناختید، اصلیترین سوال است؛ بحران جامعه ما در همین جاست و این باید مورد بررسی قرار گیرد و نه مثلاً تشییع جنازه آن مرحوم.
پیش از این خبری در رسانهها منتشر شده بود که در آن از ساخت فیلمی سینمایی با محوریت زندگی مرحوم مرتضی پاشایی خبر میداد که بعدها توسط ضیاءالدین دری کارگردان این اثر اعلام شد که ساخت آن فعلا منتفی شده است.