به گفته عضو انجمن سواد رسانهای ایران نیره آزادی «بلاگرهای حجاب» تلاش میکنند تا خانمها را به پوشیدن «عبا» به جای چادر در اربعین ترغیب کنند.
اگر در جامعهای بیحجابی و بی بندوباری رواج پیدا کرد، باید منتظر سقوط و انحطاط جامعه بود که منجر به انحلال خانوادهها و در نهایت انحلال جامعه میشود.
نبود لباس مشکی برای کودکان، متناسب با فرهنگ ایرانی ـ اسلامی، دغدغهای بود که اعضای هیأت انصارالحسین اصفهان را وارد عرصه تولید آنان کرد. دافعیان از اعضای هیأت میگوید: «از محصولات ما به قدری استقبال شد که الآن 100 نوع محصول داریم.»
مدتی است که در فضای مجازی سروکله تبلیغات نمایشگاههای تخصصی مد و لباسهای گستردگی زیادی پیدا کرده است که از پوششها اسلامی هیچ ردی درونشان یافت نمیشود.
فصل گرم سال از راه رسید و موضوع حجاب به یکی از مسائل اصلی و روز جامعه تبدیل شد. از طرفی موضوع بدحجابی از نمایشگاه کتاب تهران کلید خورد و بحث پیرامون آن را داغ کرد. حالا میخواهیم درباره یک موضوع مغفول صحبت کنیم.
محمد صادق طحان گفت: در تلاش هستیم بعد از اتمام جشنواره از آثار و تولیداتی که به دستمان رسیده است در جهت جریان سازی و گفتمان سازی در عرصه عفاف و حجاب استفاده کنیم.
مانتو های شیشیه ای و جلو باز برگرفته از الگوهای غربی که هیچ تناسبی با پوشش ایرانی - اسلامی بانوان ندارد، این روزها بازار پوشاک را پرکرده است.
كتاب «پوشش اسلامی؛ چالشها و راهكارها با رویكردی به مهندسی فرهنگی» عنوان اثری است از حسن بنیانیان كه انتشارات سوره مهر منتشر كرده است.
آنطور که از اخبار جشنواره شیکپوش ایرانی که با مجوز دولت برگزار خواهد شد بر میآید، یک دختر میتواند بگوید «من به این پسر رأی میدهم چون خوشتیپ است و خوشلباس است و خوشقیافه!» و یک پسر هم بالعکس؛ اما از منظر اسلام، چقدر پسندیده است که یک پسر، جنس مخالفش را برانداز کند و درباره جزئیات ظاهر و شیکبودنش نظر دهد؟
رسانه معارض رادیو زمانه که مخالف فرهنگ اسلامی و شرع مقدس بوده و مروج بیحجابی است، حکم شرعی داده و میگوید: ترویج فرهنگ حجاب در کودکی مخالف شریعت اسلامی است، زیرا که حجاب بعد از 9 سالگی واجب است و در ایران بسیاری از خانوادههای مذهبی از چهار پنج سالگی دختربچهها را به رعایت حجاب وادار میکنند.