بعد از کتاب پرمخاطب و پرجایزه بینام پدر، «به نام مادر» سید میثم موسویان روانه بازار نشر شد.
چند تن از نویسندگان انتشارات «راه یار» با حضور در دبیرستان غیرانتفاعی نوردخت مشهد مقدس با دانشآموزان کتابخوان این مدرسه به گپوگفت پرداختند.
کتاب «فرکانس ۱۱۶۰» نوشته فضل الله صابری و گوهر صبر خاطرات گوهرالشریعه دستغیب نوشته طیبه پازوکی، به صورت مشترک به عنوان اثر برگزیده بخش مستندنگاری جایزه جلال انتخاب شدند.
۲۳ و ۵ دقیقه است که آقایان شرفی خبوشان و جوادی برای بخش اول برنامه وارد استودیو میشوند. سری به استودیو میزنم و تعجب میکنم که هیچ نمادی از جایزه جلال دیده نمیشود!
دبیرخانه سیزدهمین دوره جایزه جلال آل احمد، برندگان بخش ویژه این رویداد ملی ادبی را اعلام کرد.
شهید میرزا محمد سلگی که ظاهرا سواد بالایی از جهت مدارک متداول حوزوی و دانشگاهی ندارد وقتی برای رزمندگانش سخن میگوید والاترین سطح معارف دینی را بیان میکند.
محمدرضا شرفی خبوشان، دبیرعلمی دوازدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد به همراه گروه از نویسندگان، نامهای در محکومیت اقدام دولت آمریکا برای به شهادت رساندن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نوشتند.
ناروا و غیر منصفانه است اگر به بهانه نکات محتوایی یک کتاب، موسسه انقلابی شهرستان ادب به جریان نفوذ منتسب و جناب #علی_محمد_مودب مدیر ارزشی و متعهد آن به دگرگونی فکری متهم شود.
امسال، کتاب «نقاشی قهوهخانه» اثر محسن کاظمی، برگزیده و قطارباز نوشته احسان نوروزی، شایسته تقدیر اعلام شد.
ما به این دلیل برای این بخش برگزیده انتخاب نکردیم که آثار، فاصله معناداری با یکدیگر نداشتند که بگوییم برگزیده این است یا آن. جالب این که این دو رمان در جنوب کشور اتفاق میافتد.
دبیرخانه جایزه ادبی جلال در فاصله چند روز مانده به مراسم پایانی این جایزه از دریافت نامه کتبی انصراف یکی نامزدهای بخش رمان از حضور در جمع نامزدهای این جایزه خبر داد.
در اختتامیه جایزه ادبی جلال آل احمد از کتاب «پس از بیست سال» اثر «سلمان کدیور» تجلیل میشود.
قزلی گفت: درباره مبلغ جایزه در سال جاری نیز آن را همسنگ جایزه کتاب سال عنوان کرد و گفت: درباره رقم جایزه کتاب سال در سال جاری هنوز استعلام نگرفتیم.
عضو هیئت مدیره انجمن قلم ایران تاکید کرد که متاسفانه جایزه ادبی جلال آلاحمد از مسیر خود منحرف شده است.
نامزدهای بخش داستان بلند و رمان دوازدهمین جایزه جلال آل احمد معرفی شدند.
هیئت داوران بخش نقد ادبی دوازدهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد، اسامی شش نامزد راهیافته به مرحله نهایی این بخش را اعلام کرد.
نامزدهای بخش مستندنگاری جایزه ادبی جلالآل احمد معرفی شدند.
انتخاب داوران به عهده ۹ نفر عضو هیات علمی است که قرار است انتخاب شوند. در این زمینه تلاش میشود که دوستان به لیستی برسند و آن لیستِ پیشنهادی باید تمامی مؤلفههای جایزه جلال را داشته باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی «محمدرضا شرفی خبوشان» را به عنوان «دبیر علمی دوازدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد» منصوب کرد.
دبیرخانه جایزه ادبی جلال آلاحمد دعوت کرد تا آثار خود را تا پایان ۲۰ مهر ۱۳۹۸ و در چهار گروه داستان بلند و رمان، مجموعه داستان کوتاه، نقد ادبی و مستندنگاری به این دبیرخانه بفرستند.