شبکه اجتماعی واتساپ قابلیت های جدیدی مانند حالت ناپدید شدن را برای استفاده بهتر کاربران به این پلتفرم اضافه می کند.
بعد از پیگیری مصرانه وزارت ارتباطات برای رفع اختلال در یک نرمافزار خارجی گفتوگوی صوتی، مدیرعامل پیام رسان داخلی گپ، از توجه ویژه این وزارتخانه به نرم افزارهای خارجی در عین کم توجهی به نرم افزار داخلی انتقاد کرد.
در حالیکه مسئولان آموزشوپرورش از فعال شدن نسخه ios "شاد" خبر میدهند اما مدیران مدارس، معلمان و دانشآموزان از نصب نشدن "شاد" در گوشیهای آیفون و دیگر مشکلات شاد میگویند.
در این دوره آموزشی در خصوص موضوعاتی همچون معرفت به امام زمان(عج)، انتظار حضرت و وظایف منتظران و غیره بحث خواهد شد.
معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور در خصوص ممنوعیت استفاده از پیام رسانهای خارجی اطلاعیهای صادر کرد.
پاول دورف، بنیانگذار پیامرسان تلگرام در حمله به «واتساپ» گفت شکاف امنیتی جدی در این پیامرسان بار دیگر ثابت میکند سازمانهای جاسوسی معمولا از این اپلیکیشن بهعنوان یک ابزار نظارتی استفاده میکنند.
اگر اطلاعات «حریم خصوصی»، از سوی کسانی که طبق انواع پروتکلها و قواعد محدودکننده، متصدی حوزه «ارتباطات» شدهاند، دستاویز تسویه حساب سیاسی یا خاموشی منتقدان قرار گیرد، تبعات خطرناکی در پی دارد.
نشست بررسی توانمندی پیام رسانهای داخلی با حضور جاویدنیا سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور امروز سه شنبه (۱۱ دی) برگزار شد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با تأکید بر اینکه شبکه پیامرسان تلگرام با امنیت ملی ما همزاد نیست، گفت:
محققان میگویند ایمیلها که بهترین طعمه برای هکرها و مجرمان سایبری به شمار میروند!
عدم استقبال مردم از دعوت به اعتراضات رسانه های ضدانقلاب، باعث شده تا عناصر این رسانهها برای تحریک مردم دست به انتشار تصاویر آرشیوی بزنند.
واتس اپ خدمات پیام رسان خود را به روز کرده و به کاربران امکان داده تا به صورت گروهی با یکدیگر مکالمه ویدئویی کنند.
خرمآبادی گفت: با وجود اینکه برای جلوگیری از تعطیلی تلگرام، فیلترشکنهای داخلی را هم مهیا کردهاند اما فعالیت ایرانیها در تلگرام ۴۵ درصد کاهش داشته است.
بعد از آنکه آقای ابوالفضل حسن بیگی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به نقل از وزیر اطلاعات اعلام کرد که تلگرام طلایی و هاتگرام مجوز دارد و قانونی است، تمام معادلههای مجهول درباره تلگرام حل شد. هرچند وزیر اطلاعات بعدها سخنان منسوب به خود را تکذیب کرد اما تقریباً همه آگاهان عرصه مجازی میدانستند که دولت نمیخواهد از تلگرام دل بکند و اگر دستور قضایی بازپرس دادسرای فرهنگ و رسانه نبود شاید دولت هیچگاه به سمت مسدودسازی تلگرام نمیرفت. معاون وزارت ارتباطات نیز دوروز پیش مطالبی بیان کرد که واکنشی به سخنان دبیر کارگروه مصادیق مجرمانه بود.
چه توافقاتی میان دولت و تلگرام صورتگرفته که این پیامرسان توانست در مدت کوتاهی رقبای خود را کنار بزند و نخستین انتخاب مردم ایران شود؟ چه کسانی میخواستند تلگرام یکهتاز میدان ایران شود؟ در گزارش ذیل این سؤالات پاسخ داده میشود و اما صبوری لازم است. این گزارش یک غافلگیری هم برای شما دارد؛ جزییاتی از توافق دولت و تلگرام. با اینکه افکار عمومی تصور میکند ماجرای تلگرام از دیماه96 شروع شده است اما کمی جستوجو نشان میدهد که ماجرای تلگرام حداقل از سال 94 مورد سوالهایی در سطح حاکمیت بوده است.
پیام رسان تلگرام مدتی است که در بین ایرانیان محبوب شده ، این پیام رسان غیر بومی از ابتدای سال 1394 به بازار شبکه های اجتماعی در ایران پیوست . در آن زمان کمتر کسی فکر این را می کرد که به این گستردگی این شبکه اجتماعی محبوب شود ، حتی اوایل به دلیل مشابهت با پیام رسان واتس آپ خیلی مورد اقبال قرار نگرفت اما بر طرف کردن ایرادات بسیاری که در آن زمان داشت و اضافه شدن یک قابلیت جدید به اسم «کانال» روند افزایش عضو در این شبکه اجتماعی به شدت افزایش پیدا کرد تا حدی که این شبکه اجتماعی غیر بومی در نبود پیام رسان های بومی جای خود را در بین ایرانیان باز کرد.
مدتی است که پیام رسان های داخلی با کیفیت ها و قابلیت های بسیار بالا وارد فضای مجازی شده اند. این پیام رسان ها علاوه بر قابلیت های متعددی که دارند فضای امن و مطمئنی را نسبت به دیگر پیام رسان ها دارند/ حال نکته ای که مطرح است این است که مردم با وجود پیام رسان های متعدد با ویژگی های منحصر به فرد داخلی هنوز میل رغبت به استفاده از تلگرام دارند.
هنوز بحث بر سر تلگرام و رفع فیلتر یا عدم رفع فیلتر آن وجود دارد. مقامات دولتی از یکطرف برای خوشامد مخاطبان صحبت از موقتی بودن فیلترینگ میکنند و از طرفی دستور به فیلترینگ نیز توسط همین دولت انجام میشود. از سوی دیگر وزیر ارتباطات دولت با فیلترینگ به لحاظ حفظ امنیت ملی در وضعیت موجود موافق است، اما از طرفی معتقد است که جوانان ما توانایی توسعه تکنولوژی در داخل و ایجاد پیامرسان قوی داخلی را دارند.
این روزها بحث فیلترینگ تلگرام خیلی داغ است؛ اینکه رفع میشود یا خیر؟ جایگزینها چه پیامرسانهایی هستند؟ آیا ضرورت بود که فیلتر شود یا خیر. یکی میگوید پاول دوروف با وزیر ارتباطات صحبت کرده و قول قبول شرایط ایران را داده است. دیگری میگوید خبری بیرون آمده مبنیبر اینکه رئیسجمهوری دستور رفع فیلتر تلگرام را صادر کرده اما روز بعد توسط پایگاه اطلاعرسانی دولت این موضوع تکذیب میشود.