ارزش غذایی و درمانی سیر خام بیشتر از سیر پخته است اما برخی افراد با روش اشتباه سیر خام را مصرف می کنند، روش صحیح خوردن سیر خام بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد.
مصرف سیر، عصاره و یا روغن آن با معده خالی می تواند باعث سوزش سردل، تهوع، استفراغ و اسهال گردد.
سیر میتواند یک ماده باورنکردنی برای شروع سبک زندگی سالم باشد. خوشبختانه، سیر میتواند به عنوان یک داروی قوی در برابر التهاب در بدن باشد.
سیر یکی از قدیمی ترین گیاهان در دنیاست و یک گیاه چندساله و دایمی است که به خانواده Liliaceae تعلق دارد. دیگر اعضای این خانواده شامل پیاز، تره فرنگی، تره و موسیر هستند.
سرفه یکی از شایعترین علائم بیماریهایی است که در فصل زمستان با آن مواجه میشویم؛ با این ماده غذایی سرفه را کاهش دهید.
سیر و زنجبیل، هر دو به دلیل فواید خود برای سلامت انسان معروف هستند.
برخی از مواد خوراکی که به راحتی در دسترس هستند به کاهش خطر لخته شدن خون کمک میکنند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:کم آبی بدن ریسک ابتلا به کرونا را افزایش میدهد؛بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید؛ همچنین سیر، زنجبیل و پیاز را هر روز استفاده کنید.
موسیر حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و فلاونوئیدهایی مانند کورستین، ویتامین A، ویتامین C و مواد معدنی مهم از جمله گوگرد، پتاسیم و منگنز است.
مصرف سیر خام میتواند به عنوان یک عامل محافظت در برابر سرطان ریه، حتی برای افراد سیگاری باشد. حتی افراد سیگاری میتوانند با خوردن سیر خام دو یا چند بار در هفته خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش دهند.
اگر شما هم دوست دارید سیر استفاده کنید، اما از بوی بد آن هراس دارید.
در حالیکه این روزها قدرت خرید مسکن متقاضیان رو به افول گذاشته است گزارشها از بخش مسکن به خصوص بازار مسکن نشان می دهد که روند نزولی قیمتها متوقف و حتی رشد داشته است.
کاشت سیر بسیار راحت است و همه می توانند در گلدان منزل سیر بکارند. هرچند معمولا فصل کشت سیر در فصل پاییز می باشد اما برای کاشتن آن در منزل در هر فصلی از سال می توان اقدام کرد.
محققان برای نخستین بار کشف کرده اند که عصاره برخی مواد مانند سیر دارای خواص آنتی بیوتیک است و می توان به درمان برای بیماری ها کمک شایانی کند.
پیامبر اکرم(ص) در حدیثی به خوردن دانهای تشویق کردند که هفتاد بیماری بهواسطه استفاده از آن شفا مییابد.