فاطمه معتمدآریا، پژمان بازغی در فیلم شوماه فیلم دفاع مقدسی همبازی شدند.
در آستانه برگزاری سیوهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر جدول نمایش روزانه فیلمهای این رویداد سینمایی منتشر شد.
داود میرباقری، کیانوش عیاری، محمدعلی باشهآهنگر، ابوالقاسم طالبی و بهروز افخمی پس از سالها سریال جدیدی ساختهاند
باران کوثری، نوید محمدزاده و رضا درمیشیان در انتخابات ۱۳۹۶ از حسن روحانی است و این حمایت با مطالبه رفع توقیف عصبانی نیستم صورت پذیرفت.
مشکل «عزتی» این است که در حوادث آبان ماه ساکت بود. بعد ازسقوط هواپیما فحشمان نداد. در جشنواره فجر امسال مشکی نپوشید. او هنوز نفهمید که اگر فحش بدهد، عزیزتر میشود.
در خانه پدری به نظر میرسد تمام پروژه این است که کارگردان میخواهد بگوید این خانه قبرستان است.
برهنگی، آبجو، رقص و مقداری مشتهیات دیگر، «من و تو» بهترین شبکه، «شماعیزاده» بهترین خواننده، «مطرب» بهترین فیلم و «گزارش یک میهمانی» بهترین تئاتر است.
این مواجه را انتظامی میتوانست به بهشت خود تبدیل کند و با یک انتصاب سریع و قانع کردن وزیر، نمایندهای از قوه قضائیه را در شورای پروانه ساخت و نمایش بگنجاند.
سیزدهمین فیلم کیانوش عیاری، قصه خانواده ای مذهبی و سنتی را در خانه ای در طول چند دوره تاریخی روایت میکند. خانه ای که در آن پدری سنتی و مذهبی که تعزیه خوان هم هست، دخترش را زنده به گور میکند و با استفاده از شمشیر تعزیه، باعث متلاشی شدن جمجمه دختر میشود. در روزهای اخیر توقیف این فیلم سر و صدای زیادی راه انداخته است که در ادامه به برخی اتفاقات مهم پیرامون این فیلم خواهیم پرداخت.
در واقع داستان فیلم «خانه پدری» از آن زیرزمین فراتر نرفته و حتی وقتی بهخاطر خواستگاری دختر محتشم، لحظاتی دوربین به طبقه بالاگریز میزند، خیلی سریع باز میگردد.
فضای مجازی اینروزها جایی است برای اعلام مواضع و نگرش های افراد مختلف به موضوعات روز جامعه این اعلام مواضع درمیان قشرهای مختلف جامعه وجود دارد و از رئیس جمهور تا عده ای از وزرا و فعالان رسانه ای و فرهنگی نیز در شبکه های چون توئیتر و اینستاگرام فعال هستند.
یک جا جملهای شنیدم که جناب کارگردان گفته اند یک شات هم حذف نمیکنند.بسیار خب. من به آن سکانس ابتدایی کاری ندارم ولی جا برای حذف و اضافه که زیاد بود.
فیلم خانه پدری مرحوم کیانوش عیاری پس از 10 سال مجوز اکران گرفته است که با نقدهای شدید منتقدان روبرو شده است.
یک منبع آگاه با تأیید خبر توقیف اکران فیلم خانه پدری گفت: این فیلم به دستور دادسرای فرهنگ و رسانه توقیف شده است.
مشکل از اینجا شروع می شود که چرا شخصیتهای بد و جنایتکار یا به تعبیری بدمنهای این قصه متعلق به خانواده سنتی و مذهبی نمایش داده میشوند؟
رویکرد دوگانه سازمان سینمایی درباره توقیف فیلمها پرسشی است که این روزها با اکران «خانه پدری» مطرح میشود؛ این فیلم با محتوای خشن و ضدمذهب میتواند اکران شود اما نمایش «دیدن این فیلم جرم است» خیر؟
هدف این پروژه میتواند ایجاد حس شرمساری و سرشکستگی در ناخودآگاه جمعی اقشاری از جامعه ایران باشد که زمینه را برای «هویت باختگی» کامل آنان فراهم میکند. این امتداد طرح «کلنگی سازی» جامعه ایرانی است.
شمشیر تعزیه که به پیکر بیجان دخترِ بهناحقکشته شده فرو رفته، خونین از خاک بیرون میآید... و پسر، خبر خوشِ مرگ حتمی دخترعمویش را به پدرش میدهد!»