همداستان شدن مردم کوچه و خیابان با رسانهٔ ملی بهترین تیری بود که میشد به یاوهگوییهای سران رژیم جعلی اسرائیل زد. مردمی که در زندگی عادی خود به سر میبردند و اخبار و تحلیلهای درست را از رسانهٔ ملی شاهد بودند.
سلیم غفوری قائم مقام معاون سیمای سازمان صداوسیماست. وی یک مستندساز با سابقه است که ریاست شبکه های مستند و افق را نیز در کارنامه دارد. غفوری در این یادداشت شفاهی، رویکرد رسانه ملی در پرداختن به موضوع فلسطین را در هفته های پس از «طوفان الاقصی» مورد توجه قرار داده است.
«به افق فلسطین» یکی از برنامه های شاخص بود که با حضور چهره های مختلف با افکار متفاوت، سعی کرد مساله فلسطین را به عنوان یک موضوع سیاسی، انسانی، فرهنگی و اجتماعی، به شکلی نشان دهد که مخاطب فراجناحی و راهبردی بودن آن را به خوبی درک کند.
نشست خبری رئیس جمهور حاشیه های جالبی داشت که می توان از خمیازه مسئولان تا ترجمه سوال توسط خود خبرنگار اشاره کرد.
پیمان جبلی رئیس صداوسیما از پشت صحنه پروژههای «قرارگاه سری نصرت»، «تانکخورها» و «عفیف» بازدید کرد و یادآور شد تلاش میشود هر سال حداقل یک یا دو کار نمایشی دفاعمقدسی تولید شود.
عصر دیروز پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشتصحنه سریال «سلمان فارسی» بازدید کرد و در جریان روند تولید آن قرار گرفت. در این بازدید مهدی نقویان رئیس سیمافیلم و جمعی از مدیران ستادی معاونت سیما حضور داشتند.
پیمان جبلی با تاکید براینکه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را بزرگترین رویداد فرهنگی کشور و یک فرصت بینظیر میدانیم، گفت: صدا و سیما امسال نیز با تمام توان در خدمت نمایشگاه کتاب است.
در نشست خبری برنامه «به افق فلسطین» مدیر گروه سیاسی شبکه افق گفت: چیزی که برای ما مهم بود این بود که صدای مردم فلسطین برای مردم خودمان و کشور های منطقه باشیم.
پربیننده شدنِ برنامه تلویزیونی «زندگی پس از زندگی» در چند سال پیاپی نشان میدهد مردم علاقهمند آگاهی از دنیای برزخاند و اصطلاحاً برخلاف برخی از گفتارها و تبلیغات غربی، مردم ایران خصوصاً مرگ آگاهی بیشتر از اتکا به دنیای مادی برایشان اهمیت دارد.
سریالهای جدیدی این روزها در راه نمایشخانگی قرار گرفتهاند و در این میان نام برخی از پلتفرمها برایمان تازگی دارد و ما را یادِ این نکته میاندازد این روزها با عبارتِ «پلتفرمهای قارچی» مواجهیم.
کمکم موسم تبلیغات کاندیداهای مجلس دوازدهم شورای اسلامی فرا میرسد و ظرفیتهای متعددی برای تبلیغات رایگان و کمهزینۀ نامزدها در نظر گرفته شده است؛ در این گزارش با چندین ظرفیت در این زمینه آشنا میشوید.
تهیهکننده برنامه «محفل» از مجری و ترکیب داوران گفت و به روزهایی اشاره کرد که فیلمبرداری این ویژه برنامه ماه رمضانی روزهای پایانی خود را پشت سر میگذارد.
در آستانه روز «غزه» از نماهنگ «قدس شریف» با شعری از علیرضا قزوه و آهنگسازی زندهیاد فریدون ناصری رونمایی شد.
مهمانان سومین نشست همعزم میگویند: هنوز برای ما قدرت روایت، زبان و گفتمان روشن نشده و ضریب رسانهای که روایت میخورد. اگر نتوانیم روایت پیشرفت بسازیم، روایت و رسانه ما را رها نمیکنند و ما را به میان روایتِ موجود میکشاند.
سهیل احمدی گفت: کسب و کارهایی که به شکل فروشگاهی درحال افزایش هستند و خوی مصرفزدگی را در جامعه گسترش میدهند محصول 20 یا 25 سال گذشته است و با بوم و فرهنگ و اصالت ایرانی سنخیت چندانی ندارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی گفتند: اگر مشارکت ضعیف باشد، مجلس ضعیف خواهد شد؛ مجلس ضعیف توانایی کامل برای رفع مشکلات را نخواهد داشت؛ اگر میخواهیم مشکلات برطرف بشود، باید مشارکت را بالا ببریم.
رسانههای رسمی کشور با حضور به موقع و فراگیر در صحنه، ضمن اطلاع رسانی به موقع و شفاف در خصوص اختلال بوجود آمده در جایگاههای سوخت، فرصت شایعهسازی و خبرسازی از دشمن و شایعهسازان را گرفتند.
علیرضا سمیعی گفت: در صداوسیما در راستای موضوعات فکری، بیش از این که به نمایان کردن حقیقت دشمن و افشاگری بپردازیم باید وضعیت خودمان را روایت کنیم، امروز به اساتیدی نیاز داریم که بیایند و ما را برای نسل جدید روایت کنند.
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: عملیات طوفان الاقصی نقطه آغازی بر پایان رژیم صهیونیستی است و این رژیم سفاک دیگر نمیتواند کمر خود را راست کند.
جواد منصوری گفت: حرف آن خانم که گفت کشور برای حزباللهیهاست غلط بود، اما برخی رسانههای غیر انقلابی آنقدر آن را برجسته کردند تا موضوعات اصلی مثل فلسطین به حاشیه برود.