«طفنامه» تازهترین اثر مصطفی جمشیدی از سوی انتشارات شهرستان ادب منتشر شد.
مصطفی جمشیدی درباره رمان «رسته غمگساران» گفت: این رمان برگرفته از تجربه شخصیام و بواسطه حضور در منطقه عملیاتی ابوقریب نوشته شده است.
مراسم گرامیداشت اولین سالگرد درگذشت فیروز زنوزی جلالی در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.
مصطفی جمشیدی رمان «تیغ و تاج» را برای نمایشگاه کتاب آماده کرده است.
نشست تخصصی «رمان انقلاب» با حضور راضیه تجار و مصطفی جمشیدی در اولین روز هفته هنر انقلاب برگزار میشود.
نشست نقد و بررسی رمان «برادر انگلستان» نوشته علیرضا قزوه در سالن اجتماعات کانون ادبیات ایران برگزار شد.
داوران دهمین جشنواره داستان انقلاب(جایزه امیرحسین فردی) در دو بخش نوجوان و بزرگسال از سوی دبیرخانه این رویداد ادبی معرفی شدند.
مصطفی جمشیدی از انتشار اثر جدید خود با عنوان «تیغ و تاج» خبر داد و گفت: این اثر از سوی بهنشر به چاپ خواهد رسید.
مصطفی جمشیدی، داور بخش داستان کوتاه جایزه جلال میگوید: داستانهای کوتاهی که در سال ۹۵ منتشر شدهاند، اغلب از فقر اقلیم و توجه به بومینویسی و دردمندی مردم رنج میبرند، گاهی داستانها چنان سیاهنمایی دارند که انسان را به پلشتیها دعوت میکنند.
رمان «یادداشتهای یک تروریست» اثر مصطفی جمشیدی با محوریت قدس منتشر میشود.
رمان «مرد پشت روزنامه» نوشته محبوبه زارع با موضوعیت میانمار به نقد کشیده میشود.
سومین نشست «رصد صبح» با نقد وبررسی مجموعه داستان «عطر عربی» مجموعه داستان کوتاه با موضوع مدافعان حرم به انتخاب مرحوم فیروز زنوزی جلالی در فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار شد.
سومین نشست «رصد صبح» با نقد وبررسی مجموعه داستان «عطر عربی» مجموعه داستان کوتاه با موضوع مدافعان حرم به انتخاب مرحوم فیروز زنوزی جلالی در فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار می شود.
رمان «رویای آقتاریم» اثر مصطفی جمشیدی از سوی نشر «بهنشر» روانه بازار کتاب شد.
شاعر و منتقد ادبی گفت: حدود 18 سال است که جلسات نقد و بررسی شعر را اداره میکنم.
شب «شعر و هنر» گرامیداشت یاد شهید محسن حججی با نام «سر به راه» با حضور خانواده شهید و جمعی از هنرمندان در نخلستان سازمان اوج برگزار شد.
زندگی شهری، سودای دیده شدن و اشتهار زودرس ادبیات را شهید میکند و کار ارزشگذاری هم که به متولیان بیحوصله و بعضا رفیقدوست گذاشته شود تکلیف روشن است و همین است که میبینید، سرزمینی بدون کشف و نوآوری.
نویسنده رمان «کتاب زندیق» با اشاره به وضعیت بیدردی در میان آثار عرصه داستان گفت: مدیران و تشکلهای فرهنگی و حتی صنف نویسندههای مسلمان هم خودشان در این اتفاق بیتاثیر نیستند.
«کتاب زندیق» که باید آن را نمونه یک اثر تکنیکی تمام عیار دانست تجربهای متفاوت در فضای داستانویسی ایران است.
کتاب «بال آتش، بال خون» که روایتی داستانی از زندگی شهید سرلشکر خلبان عباس دوران است با تلاش مصطفی جمشیدی توسط انتشارات سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران منتشر شد.