به همت دانشگاه شاهد سلسله درسگفتارهای «اسلام و آسیبهای اجتماعی» با تدریس حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا غلامی برگزار می شود.
رضا غلامی گفت: آن فناوریهایی، اسلامی هستند که از ابتدا ازسوی مسلمانان با هدف تحقق اهداف کلی یا جرئی اسلام متولد میشوند و در بطن آنها آنچه برای تحقق این اهداف لازم است، پیشبینی شده است.
غلامی در ششمین جلسه درسگفتار فلسفه تمدن نوین اسلامی گفت:تمدن نوین اسلامی بهدنبال حذف خردهفرهنگها و تعلقات و امتیازات جوامع کوچکی که در بطن جامعه اسلامی قرار دارند نیست.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا گفت: ساخت و تکامل علم دینی، خودش یکی از راه های مؤثر در تقویت احیاء عصر دینی و مقدمه چینی برای شکل گیری تمدن اسلامی است، لذا برای امثال بنده اهمیت علم دینی و نقش مؤثر آن در این عرصه کاملا روشن است.
درسگفتار آزادی و علوم انسانی با تدریس حجت الاسلام دکتر رضا غلامی 14 اسفندماه در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می شود.
رئیس شورای سیاستگذاری کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی صبح امروز 5 بهمن ماه در دومین نشست منتخبی از اساتید علوم انسانی اسلامی ویژه اقتصاد اسلامی با تأکید بر مالی و بانکداری اسلامی گفت: آنچه که امروز در کشور ما پیاده میشود با اقتصاد اسلامی فاصله زیادی دارد.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا گفت: اسلام محور و اساس حرکت فردی، اجتماعی و به تبع آن تمدن سازی را «حق» و «حق گرایی» قرار داده است.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا گفت: به نظر میرسد بتوانیم بپذیریم که مجمع عالی اساتید علوم انسانی اسلامی، به دور از تشریفات و تشکیلات اداری جدید به وجود بیاید و طراحی و برنامهریزی عالمانه در این عرصه را عهدهدار شود.
عضو هیئت علمی فرهنگستان علوم اسلامی قم گفت: برای مدیریت تحول، به یک نقشه راه احتیاج داریم که خود آن نیز به یک نقشه راه علمی نیاز دارد تا محققان براساس آن تحقیق کنند؛ باید دانش تمدنساز در علوم انسانی اسلامی تولید شود.
حجت الاسلام غلامی گفت: سرّ این همه فضلیت برای امام حسین(ع) به خاطر این است که امام یک کار عظیم و منحصربفرد انجام داده است و آن احیای دین خداست.
حجتالاسلام رضا غلامی در سلسله درس گفتارهای موسسه آفاق حکمت گفت: علوم انسانی اسلامی به عنوان تاسیس علمی تازه در جهات فهم و حل مسائل انسانی و اجتماعی، یک ابرنظریه یا نظریه مادر است و طبعا قابل نقد و چون و چراست.
حجت الاسلام غلامی گفت: کارکرد اصلی دیدگاههای امام(ره) و مقام معظم رهبری، تغییر مبنایی در دستگاه محاسباتی ماست؛ در حقیقت، این فرمایشات، به ما یاد می دهد که دستگاه محاسباتی جریان حق چیست.
رسالت اصلی علوم انسانی کمک به بروز و ظهور حداکثری فضائل و استعدادهای انسانی اعم از فردی و اجتماعی برای رسیدن به سعادت حقیقی است و لازمه تحقق آن آزاداندیشی به معنای دقیق کلمه است.