حسین قرایی شرمنده «حضرت آقا» و «شهدا» هستم، گفت: باید صبرمان را بیشتر کنیم، همین مهم که مدیرعامل خبرگزاری فارس پیشنهادهای اهالی قلم را میپذیرد خودش نعمت است.
حدادعادل ضمن اشاره به عصرانههای ادبی تصریح کرد: کاری که خبرگزاری فارس با برگزاری عصرانه های ادبی انجام داد تا حدی جبران ضعف و نقیصه در عرصه ادبیات بود.
یک شاعر آذربایجانی در «عصرانه ادبی فارس» گفت: از دستاندرکاران فرهنگی میخواهم که آذربایجان را مدنظر قرار دهند و با از انزوا خارج کردن شاعران میهنپرستِ آذربایجان آنها را ببینند.
مدیرعامل خبرگزاری فارس در یکصدمین «عصرانه ادبی فارس» با اشاره به جایگاه فرهنگ و ادب گفت: در همه دولتها متاسفانه فرهنگ مظلوم است.
اکبر خلیلی گفت: دوستان نویسنده من از همه جا کاملاً ناامید شده بودند زیرا مراکز فرهنگی که درست شده بود سعی میکردند از ما بندگانی به وجود آورند که مطیع آنها باشیم و مطابق میل آنها بنویسیم.
عبدالرحیم سعیدی راد گفت: این برنامهها به استانها کشیده شود و افراد در استانها شناسایی شوند، حتی میشود یک ماه درمیان از آنها دعوت شود که به تهران بیایند و یا برایشان بزرگداشت گرفته شود.
صدمین عصرانه ادبی فارس عصر امروز با حضور طیفها و چهرههای مختلف ادبی آغاز شد.
احمد بابایی از شعرای کشور در یکصدمین «عصرانه ادبی فارس» شعری برای حاضرین قرائت کرد.
شاعر مجموعه «رودخوانی» با اشاره به «عصرانه ادبی فارس» گفت: این نقطه شروع خوبی برای تعامل میان رسانههای مجازی با ادبیات است.
یوسف قوجق گفت: در روزگاری که بسیاری از آژانسهای خبری توجه لازم را به اهالی ادبیات ندارند خبرگزاری فارس با برگزاری صد نشست در میان سایر رسانهها موثر عمل کرد و توانست جریانی جدید و مؤثر ایجاد کند.
محمدرضا اصلانی پیرامون عصرانه ادبی فارس آن را پس از انقلاب اتفاق مبارک و بینظیر دانست و گفت: افرادی که به عصرانههای ادبی دعوت میشدند متوسط فعالیتشان در عرصه ادبیات ۳۰ سال است یعنی کسانی که کلا از این عرصه فراموش شده بودند.
یکصدمین عصرانه ادبی فارس با حضور جمعی از شعرا و نویسندگان فردا (سه شنبه 28 شهریور) برگزار میشود.
رضا اسماعیلی گفت: عصرانههای ادبی خبرگزاری فارس، انگیزه را در بسیاری از دوستان فراهم کرد که نسبت به آثار یکدیگر منفعل نباشیم.
نویسنده دفاع مقدس گفت: دو شخصیت در زندگی من تأثیر داشتند، یکی از آنها امام خمینی (ره) بود و دیگری حاج احمد متوسلیان که در مرحله اول به چشم کار به سمت او رفتم اما اکنون با او زندگی میکنم.
محدثی خراسانی گفت: عصرانههای ادبی خبرگزاری فارس توانست در حوزه خبرآفرینی ادبیات ایجاد حرکت و شور کند که این امر در نهایت منجر به تعامل بیشتر با اهالی ادبیات شد.
مدیر شبکه رادیویی فرهنگ با اشاره به نقاط قوت و ضعف برنامه «عصرانه ادبی فارس» گفت: این برنامه تمامش نقطه قوت بود، یعنی همین که سراغی از اهالی ادبیات گرفته میشد، نقطه قوت به شمار میرفت.
نویسنده «بگو ببارد باران» گفت: من کاری انجام ندادم و کار اصلی را شهدا انجام دادهاند و امیدوارم شهدا از من بپذیرند.
منتقد و روزنامهنگار ادبی در آیین رونمایی از کتاب «سیاره» گفت: فرهنگ دفاع مقدس از نامدیران ضربه خورد، زیرا آنها بر این باور بودند که با راهاندازی بنگاههای نشر میتوانند این فرهنگ را حفظ کنند.
نود و هشتمین عصرانه ادبی خبرگزاری فارس ویژه «مرضیه نظرلو» برگزار خواهد شد.
نودوششمین «عصرانه ادبی فارس» ویژه پاسداشت مهدی تقینژاد مدیر فرهنگی که به ادعای شرکتکنندگان یک مدیر «آتش به اختیار» است، برگزار شد.