این برنامه رادیویی به بررسی احساسات و تجربیات زائران اربعین حسینی(ع) میپردازد و با دعوت از کارشناسان مذهبی، به موضوعات مهم و معنوی که در این ایام رخ داده، خواهد پرداخت. علاقمندان میتوانند شنونده این ویژه برنامه به صورت زنده از شبکه رادیویی جوان و رادیو اربعین باشند.
محمود کریمی گفت: بین ما رفقایی که در عرصه ستایشگری کار و تلاش میکنند، یک قرارداد نانوشته وجود دارد که اگر کسی نقد دارد، تلفنی یا حضوری بگوید و جواب بگیرد.
مسجد دانشگاه تهران به مناسبت ولادت حضرت علیاکبر و روز جوان(ع) مراسمی با سخنرانی حجتالاسلاموالمسلمین مصطفی رستمی و مداحی مهدی رسولی برگزار میکند.
شهادت حضرت عباس(ع)؛ از تاثیرگذارترین نسخ تعزیه دهه نخست ماه محرم است. صحنههایی مانند سخنان عباس(ع) با آب فرات و بیوفایی آن به امام این متن را به یکی از حزنانگیزترین متون نسخ تعزیه بدل کرده است.
رئیس جمهور گفت: ترجیح دولت این است که بدون ایجاد ساختار جدید، ساز و کاری چابک و کارآمد مثل «سازمان ملی جوانان» فعال شود که مسائل و نیازهای جوانان را در عرصههای مختلف پیگیری کند.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: تبعیت محض حضرت «علی اکبر (ع)» از امام زمان خود «سیدالشهدا (ع)» یکی از جلوههای بارز رفتاری وسیره ارزنده اخلاقی از ایشان است، نکته قابل توجه این است که، هرگز دیده نمیشود که حضرت «علی اکبر (ع)» بر خلاف دستور «امام حسین (ع)» عمل کرده یا اعتراضی نسبت به فرمانهای ابلاغ شده از سوی «امام حسین (ع)» داشته باشد.
درباره دوران کودکی علی اکبر (ع)، همین بس که تربیت او در دامان حسین بن علی (ع) است. علی اکبر (ع) جوانی خوش صورت و زیبا و طلاقت لسان و صباحت رخسار و سیرت و خلقت را از پیامبر اکرم(ص) به ارث برده بود. شجاعت از علی مرتضی (ع) داشت و به جمیع محامد و محاسن معروف بود.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: آنچه امروز هویت ملت قهرمان ایران را در جهان معرفی میکند، سرچشمه از بصیرت و غیرت دینی مردم است.
محمدعلی رضایی: «امام سجاد (ع)» از همه توان خود استفاده کردند و مدبرانه در خدمت تربیت انسانهای لایق گام برداشتند و عملا شروع به نیرو سازی و کادر سازی کردند تا خسارتهای انسانی گذشته را جبران کرده.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: افرادی همانند «حضرت قاسم (ع)» بودند که تاریخ را ساختند، لذا باید توجه ویژهای در تربیت نوجوانان داشته باشیم و آنان را با سبک زندگی بزرگانی همچون «قاسم بن حسن (ع)» آشنا کنیم.
در صحنه کربلا میبینیم که پسری، پدر را تا نهایت عبادت یاری میکند و پسری هم در مقابل، پدر را برای دنیا تشویق میکند و از دلرحمی و انسانیت به دور نگهمیدارد.
مقتلها و روضهخوانیها منابعی سالم و بدون تحریف از واقعه عاشورا هستند و به همین دلیل هم میتوانند برای هنرمندی که قصد دارد در این عرصه کار کند، بهترین منبع الهام باشند.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: مطالعه در شخصیت و رویکرد حضرت «علی اکبر (ع)» ابعاد گستردهای از ویژگیها ایشان را بیان میکند و به ما نشان میدهد چگونه باید راه و مسیر زندگی را درست انتخاب کرد.
زیارتنامه حضرت علیاکبر علیهالسلام که از سوی امام صادق علیهالسلام عنوان شده، مشخص میکند که آن حضرت ایشان فرزند داشته و حتی بیشتر از یک فرزند داشتند.
در منابع تاریخی نام مادر امام سجاد (ع) شهربانو یا شاهزنان نوشتهشده؛ البته عنوانشده که ایشان در زمان تولد امام علیهالسلام از دنیا رفت و این مطلب به آن معنا است که آن حضرت مادر به خود ندیده است.
ممکن است گفته شود «الوتر الموتور» به معنای فرد و تنهای بیهمتا و به زبان فارسی خودمانی «دُردانه» است و به ویژگی خاص سیدالشهدا (ع) اشاره دارد.
باید علیوار پای رکاب حضرت ولی ماند و جنگید. در طول هشت سال جنگ سخت تحمیلی هم، این علیاکبرهای حسینی بودند که به میدان نبرد رفتند تا با دفاع مقدسشان گره از پیشانی امام خود باز کنند. جنگ آمد تا علیاکبرهای امت، طلایهدار این قافله عاشورایی شوند.
امام حسین بعد از نماز صبح برای اصحابش، سخنرانی و آنها را به صبر و جهاد دعوت کرد. طرف مقابل نیز نماز را به امامت عمر سعد خواند و بعد از نماز صبح به آرایش سپاه و استقرار نیرو مشغول شدند.