معلم بودند و عشق به تعلیم و تعلم در میان آنها موج میزد. اما در دهه 60، فضا و زمان حضور در جبهه بود، این بارمعلمان فضای درس و مشق را به کنار توپ و تانک بردند تا سرمشق جهاد را به طور عملی به شاگردانشان املا کنند.
معرفی دوبلورهای کارتون خاطرهانگیز فوتبالیستها در این ویدئو می بینید.
متولدین سالهای ١٣٦٠ تا ١٣٦٩ را «دهه شصتی» مینامند که در حال حاضر، در بین متولدین دهههای مختلف، بیشترین سهم جمعیت کشور مربوط به متولدین همین دهه است و آمار ۲۱ درصد را نشان میدهد. در این اینفوگرافی با وضعیت کنونی دهه شصتیها از نظر جمعیت، تحصیلات، اشتغال و ازدواج آشنا میشوید.
«چهل سالگی» عنوان آیتم ثابتی در برنامه تلویزیونی «باهمستان» شبکه جامجم است که با اجرای محمدرضا مقدسیان و محمد صابری به مرور تحولات سینمای ایران در ۴۰ سال گذشته میپردازد.
کاراکتر اول با نام شهرام این ارتباط بیننسلی را با این جمله که «دیگه خیلی وقته کسی با صدای اذون بیدار نمیشه» مطرح میکند و تلاش این کاراکتر دعوت به اعتراض است.
پژوهشگر و کارگردان مستند «پرونده ناتمام» در نشست جریانشناسی منافقین در تالار گفتوگوی خانه انقلاب اسلامی و ولایت اصفهان گفت: مستند پرونده ناتمام علیرغم مکاتبات دستگاههای مختلف از هیچ یک از شبکههای صدا و سیما پخش نشد و ما تنها توانستیم در اکرانهای دانشجویی آن را به نمایش بگذاریم. اهمیت پرونده انفجار دفتر نخست وزیری در سال 60 بیشتر از دیگر ترورهای دهه 60 است، این پرونده تا 6 سال به طول انجامید و متهامان آن هنوز زنده اند.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR کلیپ صوتی «دهه 60؛ دهه مظلوم» را دربارهی برخی ویژگیها و مظلومیتهای نخستین دههی انقلاب اسلامی در زمان حیات مبارک امام راحل (رحمهالله) را منتشر کرد.
یکتا با اشاره به فعالیتهای اوائل انقلاب حزباللهیها گفت: ما سال 60 نفت در خانه مردم میبردیم، خرمن مردم را درو میکردیم و... امروز یک هیئت طراز و پای کار انقلاب اسلامی باید غموغصه مردم را بخورد. مردم از تربیت بچههای خودشان ترسیدند و حاضرند برای تربیت آنها پول بدهند. آن وقت گاج و قلمچی و تافل و رقص و موسیقی این پول را از مردم میگیرد، ولی منِ بچه هیئتیِ حزباللهی قدرت گذاشتن هزینه تربیت دختر و پسر با نگاه خودم را در سبد خانوادهها ندارم.