دو روایت متفاوت با یک سرنوشت مشابه میان اعضای تندرو دفتر تحکیم وحدت در دهه هشتاد و این روزهای برخی اعضای جنبش عدالتخواه درسهایی عبرتانگیز دارد!
ماجرای تکرار جنگ خیابانی اصلاح طلبان در ۳۰ خرداد نیز از آن دسته از روایتهایی است که رونوشتی مبتذل از یک واقعه شرورانه است.
همزمان با سالگرد جنایت تروریستی گروهک حرکة النضال در شهر اهواز شادی صدر دست راست شیرین عبادی در نشست این گروهک تروریستی سخنرانی کرده است.
محفل افراطیها نه صدای جوانترها را میشنود و نه ندای خیرخواهی آنهایی که از مسیر تندروی دورشان میکنند. آنها راهحل تکیهبر دیوار یک دیکتاتور با ایجاد موجی از رادیکالیسم را انتخاب کردهاند.
جوانان اصلاحطلب اعلام کردهاند که در واکنش به تحریم خاموش جبهه اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری به لیست اصلاحطلبان در لیست شورای شهر رأی نمیدهند.
دبیر کل گروهک آمریکایی نهضت ازادی پس از بیانیه جبهه اصلاحات در نداشتن نامزد انتخاباتی به صحنه آمده و اعلام کرد؛ نظام در آستانه بازگشت به دهه ۶۰ قرار دارد.
سید عباس نبوی عضو موسس دفتر تحکیم وحدت و مدیر مؤسسه تمدن و توسعه اسلامی در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ ثبتنام کرد.
سخنرانان دیدار تصویری رهبر انقلاب با دانشجویان مشخص شدند.
دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه مدل های زیادی برای اجماع وجود دارد، گفت: وحدت باید شاخصمحور باشد نه شخص محور.
حجتالاسلام سید عباس نبوی استاد حوزه و دانشگاه و از اعضای موسس دفتر تحکیم وحدت قرار است در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ ثبتنام کند.
محمد قوچانی عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی گفت: دوستان اصلاحطلب ما میگویند دیگر نامزد اجارهای نمیخواهیم. حال آنکه به باور من آقای روحانی از خیلی از اصلاحطلبها اصلاحطلبتر است.
انقلاب فرهنگی دانشگاهها را برای ایجاد تحول بنیادی و بازگشت به ریل اصلی تحصیل تعطیل کرد. فضای دانشگاه بعد از انقلاب فرهنگی، فضای متفاوتی بود و بیش از گذشته شکل و شمایل مذهبی به خود گرفت.
نماینده دفتر تحکیم وحدت گفت: از ضروریترین اولویتهای مجلس یازدهم، تصویب نظام انتخاباتی تناسبی، منطبق با سیاستهای ابلاغی است.
دانشگاهیان، اعضای اتحادیهها و تشکلها و هیئات دانشجویی ( جمعه ۱۳ دی ۹۸) در پی شهادت سردار سلیمانی در مسجد جلیلی تهران به عزاداری پرداختند.
در آستانهی ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانشآموز، هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان، صبح امروز با حضور در حسینیهی امام خمینی با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
سرپرست سابق وزارت علوم، درباره وضعیت تشکلهای دانشجویی در دوران اصلاحات گفت: دوستانی که نزدیک به این جریان فکری (دفتر تحکیم وحدت) فعالیت میکردند، دیدگاههای ما را برنمیتابیدند.
اعضای تشکلهای دانشجویی کشور در نشستی صمیمی با حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، در خصوص مسایل روز سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، گفتگو و تبادل نظر کردند.
یک فعال فتنه و آشوب 78 و از افراطیون مجلس ششم، بهعنوان مدیرعامل یک شرکت پتروشیمی (زیرمجموعه وزارت کار و رفاه) منصوب شده است.
اگر با دقت مجموعه مدیریت اجرایی کشور بررسی شود، بسیاری از فتنهگران سابقهدار و شناخته شده کشور را می یابیم که از سوی دولت «اعتدال» به متاصب عمدتا «پولساز» گماشته شدهاند.
فتنه 18 تیر 78 براساس خاطرات افراد دخیل در آن و البته تاکید مقام معظم رهبری اولین گام از برنامه بلندمدت براندازی در کشورمان بود. فتنهای که دو ویژگی مهم داشت؛ اولین وجه خاص این فتنه شروع آن از دانشگاه بود. تا قبل از این ماجرا روندها و کنشهای سیاسی در کشور در محافل سیاسی طرحریزی میشد، ولی این فتنه هم با محوریت دانشگاه رخ داد و هم عوامل میدانی آن دانشجو بودند.