عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: یکی از ویژگیهای مشترک دانشگاه و حوزه سکولار این است که اعتباری برای عدالت اجتماعی قائل نیستند.
مسئول نهضت جهانی نهجالبلاغهخوانی شعار و چشمانداز این حرکت جهانی را «همه با نهجالبلاغه مبلغ دین شوند»، دانست و افزود: تاکنون این طرح در بیش از ۳۰ کشور جهان مورد استقبال اقشار مختلف مردم قرار گرفته و شبکه چند میلیونی نهجالبلاغخوانی در کشورهای مختلف جهان ایجاد شده است.
ظهر امروز 28 آذرماه استاد رحیم پور ازغدی در دانشکده الهیات مشهد در خصوص سکولاریسم حوزه و دانشگاه سخنرانی می کند.
وزیر بهداشت گفت: نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها می تواند جهت تحکم هرچه بیشتر ارتباط حوزه و دانشگاه تاثیر گذار باشد.
بعد از شهادت ایشان آثار مختلف و متعددی پیرامون این شخصیت برجسته و تاثیر گذار حوزه و دانشگاه تولید شده که در ادامه مهمترین آثار منتشر شده پیرامون شخصیت، فعالیت ها و مبارزات آن شهید والامقام را ملاحظه خواهید کرد.
بنظر میرسد میان اندیشمندان این دو نهاد علمی، اتفاق نظر وجود داشته باشد که هدف از آموزش و پژوهش، حل مسائل و مشکلات جامعه و سپس حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی باشد. این مهم بارها در سخنان مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گرفته است. آن چه مطلوب است و باید تحقق پیدا کند، این است که حوزویان و دانشگاهیان، این هدف واحد را در نظر بگیرند و برای تحقق آن، دوشادوش هم تلاش کنند.
این کتاب و پژوهش در چهار بخش به زندگانی و مبارزات آیتالله مفتح میپردازد. در بخش اول زندگی و ویژگیهای اخلاقی، در بخش دوم حیات علمی، شامل تحصیلات حوزوی، دانشگاهی، آثار و تالیفات و فرازهایی از اندیشههای ایشان، در بخش سوم فعالیتهای فرهنگی و در بخش چهارم مبارزات سیاسی آیتالله مفتح از آغاز نهضت اسلامی تا شهادت وی در آذر 58 ، مورد بررسی قرار گرفته است.
در تاریخ انقلاب هم دهه چهل و پنجاه دیدیم جوانان دانشگاهی که با انگیزههای دینی ولی خب دینی که خودشان شناخته بوند، شروع به فعالیت کردند، مبارزات انقلابی هم داشتند؛ اما بعد از مدتی منحرف شدند و رسماً کمونیست شدند و هم خودشان را به هلاکت رساندند و عمر و جوانی خودشان را به باد دادند هم باعث هلاکت دیگران شدند.
شهید آیت الله محمد مفتح در 27 آذر سال 58 توسط گروهک فرقان به شهادت رسید. امام خامنه ای در سخنرانی خود مطالبی در خصوص مجاهدت های او را بیان کردند.
آیتالله سعید شاه آبادی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه به بیان اصلیترین موانع وحدت حوزه و دانشگاه پرداخت.
کمال یاسینی از اعضای گروهک فرقان نحوه به شهادت رساندن شهید مفتح را تشریح میکند.
امسال تصمیم گرفتیم اینبار مسئله وحدت حوزه و دانشگاه را از نگاه افرادی بررسی کنیم که هم در حوزه درس خواندهاند و هم در دانشگاه، تا قدری واقعیتر از فضای همایشهای تشریفاتی و بیخاصیت متعدد و مکرر دور شویم و آنچه تجربه دانشجویان طلبه است را بررسی کنیم.
«تاریخ شفاهی ایران» به مناسبت سالروز شهادت دکتر مفتح و وحدت حوزه و دانشگاه (27 آذر) بخشهایی از بیانات امام خمینی (ره) در آذرماه سال 1360 را روی آنتن میبرد.
مستند «پیوند» با موضوع زندگی و مبارزات شهید مفتح، پرچمدار وحدت حوزه و دانشگاه، یکشنبه 26 آذر از شبکه افق پخش میشود.
حجت الاسلام پارسانیا گفت: خودآگاهی بخشیدن به حوزه معرفتی در فراگیری دانش را ضروری دانست و بر لزوم بازاندیشی درباره معنای علوم انسانی و مفهوم علم تأکید کرد.
رئیس شورای تحول علوم انسانی در شورای انقلاب فرهنگی گفت: اگر تحول علوم انسانی صورت نگیرد انقلاب به نتیجه نخواهد رسید.
«بلور عشق» عنوان مجموعه نمایشی رادیویی پیرامون زندگی شهید آیتالله مفتح است که از فردا دوشنبه ۲۲ آذر از رادیو نمایش پخش خواهد شد.
گاها خیلی از افراد از اینکه در خصوص تحول علوم انسانی صحبت کنند می ترسند که مورد هجمه افراد سکولار دانشگاهی قرار گیرند که برچسب عالم نبودن و علمی به آنان زده شود.