ساترا برنامه جوکر ۲ و سریال غربت را فاقد مجوز اعلام کرده و فرآیند جلوگیری از انتشار آنها را نیازمند برخورد مراجع قانونی دانست.
شرکتهای کسب و کار اینترنتی که در سال گذشته با جبههگیری اشتباه، با اغتشاش گران همراهی کردند، حالا در سوگ هموطنان در حادثه تروریستی کرمان، سکوت کردند.
فعالیت پلتفرمهای قانونگریز که وابستگی آنها به دشمنان ایران برملا شده است، فعالیت سکوهای سالم و مفید را که به مراتب فراتر از پلتفرمهای وابسته است با دشواری روبرو می کند. چرا نباید مدیریت این سکوها تحت نظارت دولت به افراد صاحب صلاحیت سپرده شود؟!
مگر امکانات و ظرفیتهای مورد استفاده پلتفرمها متعلق به نظام نیست؟! بنابراین چرا مالکیت و مدیریت آنها نباید در اختیار نظام نباشد؟! میفرمایند به نیروی کارآزموده نیاز است. بسمالله! مگر مدیران کنونی این پلتفرمها شقالقمر میکنند؟! توان و هوشمندی نیروهای متعهد و پا به رکاب ایران اسلامی را دستکم نگیرید.
آشوبهای پاییز 1401 بیشتر جنبه امنیتی و فرهنگی داشت، اما اقتصاد کشور را نیز با خود درگیر کرد؛ از تحریم برخی شرکت ها تا دعوت به اعتصاب و دمیدن برخی برندها در آتش آشوبها و به نظر میرسد پلتفرمهای اینترنتی باز هم به دنبال ایجاد بحران هستند.
طی سالهای اخیر همواره تنظیمگری، صدور مجوز و نظارت بر پلتفرمهای نمایش خانگی بر عهده ساترا (بازوی اجرایی رسانه ملی) بوده است؛ حال با یادآوری آن در مصوبهای که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر شد، این موضوع بحث اصلی میدان فرهنگ و هنر کشور شده و رسانههای معاند تلاش کردند برای این مصوبه حاشیه بسازند.
سوپرمارکت «فیلیمو» این کارخانه انبوه سازی ابتذال به اسم کار فرهنگی برای خود هیچ خط قرمزی قائل نیست و هیچ قانون و نظارتی را بر نمیتابد. در جدیدترین سریال ساخته شده توسط این پلتفرم ما شاهد یک «پدیده» نوظهور هستیم.
انتخاب یک هنرمند تازهکار به عنوان شرکتکننده برنامه «صداتو» کمی عجیب است، مخصوصا که این هنرمند همزمان برای یکی از سریالهای فیلیمو هم بازی کرده است. ای کاش دست کم پیشوند «مسابقه» از روی صداتو برداشته میشد تا شائبهای پیش نیاید.
فیلم سینمایی «غریب» که از چهارشنبه در پلتفرم فیلیمو به صورت آنلاین اکران شده بود، رکورد تماشا در ۲۴ ساعت نخست اکران فیلمهای غیر کمدی را شکست.
«رهایم کن» از یکسو ناهنجاریهای اخلاقی چون روابط نامشروع، تجاوز، خیانت، شرب خمر و.... را بازنمایی و عادی سازی میکند و از سوی دیگر تیشه به ریشه بنیان خانواده میزند؛ یادمان بیاید دیالوگهای هاتف به افسانه را که مدام راه رسیدن به آرزو را بریدن از خانواده میداند.
طرح سریال «رهایم کن» با موضوع تاریخی در ساترا ثبت شده، اما این سریال با ترویج رفتارهای هنجار شکن، برخلاف طرح ثبت شده در ساترا عمل کرده است.
بسیاری از پلتفرمها قصد داشتند در سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ در دوران سستی مثلث مدیریتی ساترا اقدام به انتشار آثار بدون مجوز ساترا را کلید بزنند اما ابراهیم رئیسی واکنشی قاطعانه از خود نشان داد.
پلتفرم نمایش خانگی فیلیمو از یک سو با تولید سریالهای مبتذل و غیر اخلاقی«ذائقه سازی» میکند و از سوی دیگر تبدیل به میدانی برای حضور سلبریتیهای ضد نظام شده است و فراتر از اینها خود به عنوان کنشگری تمام عیار علیه نظام فعالیت تبلیغی میکند و بر آتش آشوبهای خیابانی میدمد.
نخستین بار در میان تولیدات ایرانی با عشاقی مواجه هستیم که با هم محرم و همخون هستند. عشقی که نیروی عاطفی تماشاگر را نسبت به این روابط ممنوعه تقویت میکند.
ساترا در بیانیهای ضمن اشاره به وظایف قانونی خود، اعلام کرد که برای جلوگیری از تخلفات صورت گرفته در فضای نمایش خانگی، اقدام قانونی خواهد کرد.
پهلوانزاده همکار افتخاری بنیاد باران مثل پیشوایش محمد خاتمی عمل میکند و حاضر نیست حتی به خاطر انتشار سریالش از مواضع بازیگر هتاک نقش اول خود عذرخواهی کند.
مدیر روابط عمومی «صبا ایده» (فیلیمو، آپارات و ...) به محض عدم همراهی با اعتصابات اجباری آشوبطلبان، از سمت خود برکنار میشود. اما خط برخورد با این فرد از کجا آغاز شد؟
بنیادی تبدیل به مهرهای شده که علی رغم داشتن یک کارنامه ضد ایرانی به عنوان بازیگری ایرانی تبار، سناریوهای فرمایشی سرویس های اطلاعاتی را در محافل مختلف قرائت میکند.
آرشیو سریال «جیران» با پیگیری شاکی خصوصی در اجرای قانون حمایت از حقوق مولفان، مصنفان و هنرمندان از روی پلتفرم فیلیمو حذف شده است.