آقاسی تناقضات دوران پس از جنگ را با شعارهای انقلاب و جنگ فریاد میزند... کسی است که ساعتها وقت میگذارد و به دورترین نقاط کشور میرود و چیزی هم دریافت نمیکند، اینجاست که ارتباط مردم با این فرد تنها برای شنیدن شعر او نیست، بلکه استقبال از احیای همه ارزشهایی است که او خودش را وقف او کرده است.
به پدرش میگوید «حاجی». حاجی یک الگو و اسطوره برای فرزندش است. نمونهای از یک مرد فداکار و انقلابی و ولایی که زبان سرخ داشت و حرف حق را میگفت هرچند تلخ باشد. غلامرضا هم در شیوه سخن گفتن به پدر شبیه است. غلامرضا از پدر می گوید: «جمهوری اسلامی باید با انقلاب اسلامی همسو بشود نه اینکه انقلاب اسلامی را از راهش منحرف کند. دغدغه و انتقاد حاجی این بود به جمهوری اسلامی و به دولتهای مختلف که با این انقلاب همسو بشوید.»
سید سلمان صفوی از انتشار پنج عنوان کتاب شامل ترجمه انگلیسی گزیده اشعار پنج شاعر معاصر ایران در انگلستان خبر داد.
یك شاعر آئینی گفت: نگاه شعر پس از انقلاب به واقعه عاشورا متفاوت شد و این واقعه عظیم بشری را تنها در حزن و اندوه خلاصه نكرد و نگاه عزتمند و حماسی وارد شعر عاشورایی شد.
شعر دفاع مقدس در دوران جنگ تحمیلی پرتپش تر از دوره های بعد بود و مفاهیم حماسی در آن مشاهده می شد.
عصر شعر «آفتاب گردان ها»، یکی از برنامه های موسسه شهرستان ادب در شهر خرم آباد استان لرستان بود که با حضور شاعران کشوری پنج شنبه 11 شهریور ماه برگزار شد.
عصر جمعه دهمین نشست «در کوچۀ آفتاب» ویژه سپاس از محمد مهدی سیار در سالن یاس بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.
افشین علاء معتقد است هزینهای که شاعران انقلاب میدهند، این است که از طرف دگراندیشان به حکومتی بودن تعبیر میشوند و از طرف مقامات و مسئولان کشور هم نامهربانی و بیلطفی میبینند.
اسماعیلی امینی میگوید شعر انقلاب اسلامی در عین منتقد و آرمانگرا بودن، شعری توجیهگر و حکومتی به شمار نمیرود.
این شاعر کشورمان در گفتگوی تفصیلی با «نسیم»، اظهار داشت: جریانهای شعری که ابتذال و بیتفاوتی را ترویج میکنند تا حدی جریان شعر استکبارستیزی را مورد غربت قرار دادهاند/ برخی شاعران در جبهه جهانی هم هیچ موضعی نگرفتند
میلاد عرفانپور در نشست خبری اردوی دوم چهارمین دورهی شعر جوان انقلاب اسلامی گفت: در دوره چهارم پذیرای استعدادهای ناب، بکر و بسیار امیدوارکنندهای بودیم و تا به امروز که قریب به نیمی از دوره گذشته ما به این باور رسیدیم که اعضای دوره چهارم آفتابگردان از 110 نفری که از آقایان و بانوان تشکیل شدند بسیار چهرههای آیندهدار و ارزشمندی برای ادبیات آینده انقلاب هستند.
فضای لایک دادن به تولیدات موجود در فضای مجازی نوعی توهم اقبال یافتن از سوی مخاطب را پدید آورده است. این مساله منجر میشود که شاعر جوانی که تازه ۵ سال است وارد کار شعر شده در فضای مجازی با ۴۰ هزار لایک خودش را بسیار موفق تصور کند.
شاعر در گذشته کسی نبود که تنها به صرف شعر گفتن بتواند در وادی شاعری قدم بگذارد. در گذشته برای شاعر بیش از شعر گفتن، شاعر نیازمند خودسازی معنوی و علمی بود.
جمهوری اسلامی باید با انقلاب اسلامی همسو بشود نه اینکه انقلاب اسلامی را از راهش منحرف کند. دغدغة و انتقاد حاجی این بود به جمهوری اسلامی و به دولتهای مختلف که با این انقلاب همسو بشوید.
هر دوی ما اخلاق قلندری و بسیجی داشتیم. هیچوقت اهل کبر و این منم زدنهای بیهوده نبود و میفهمید قضیه را!
نخستین برنامه از سلسله جلسات «سلام ماه»، روز چهارشنبه ۲۶ فروردینماه در محل موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب برگزار خواهد شد.
استاد نصرالله مردانی، از شاعران نامدار معاصر است که در طول حیات خود بعد از انقلاب، تمام اشعار او از حال و هوای انقلاب و دفاع مقدس متاثر است.