حُسن مجموعه «نیمه پنهان ماه» در این است که گفتوگوگران و نویسندگانش را زنانی خوشفکر، صاحب ایده و زیباقلم تشکیل دادهاند تا هم بتوانند ناگفتههای همسران شهدای نامی دفاع مقدس را از گنجینه ذهن آنها بیرون آورند و هم این ملات ارزنده را با قلمی فاخر در قالب کلمات جاری کنند.
رستمی مسئول اجرایی عملیاتی بود که شهید چمران طراحی میکرد. یکی از صفات بارز شهید رستمی همان بسیجی بودن وی بود، ما و مابقی دوستان، شهید رستمی را تنها به خاطر احترام «جناب سرگرد» صدا میکردیم ولی برای وی پست، مقام و درجه هیچ اهمیتی نداشت.
خیلیها زندگیاش را در سالهای پس از انقلاب و روزهایی که او در منطقه غرب کشور سپری کرد، خلاصه میکنند. اما حقیقت این است که زندگی انقلابی او از اواسط دهه ۵۰ شمسی، روزهایی که ساواک در اوج قدرت قرار داشت و کوچکترین صدای مخالف رژیم پهلوی را در نطفه خفه میکرد، آغاز شد.
مخاطب این یادداشت، همه مسؤولان و مدیران در سه قوه و همه نیروهای انقلابی هستند. دشمنان سرشکسته از اقتدار فزاینده ایران، شبانهروز، به جنگ ترکیبی در ابعاد رسانهای، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی اهتمام دارند. این مصاف، میدان آزمون بصیرت، غیرت و همت است. معیشت مردم، همان قدر در معرض دستدرازی بدخواهان است، که فرهنگ و باورها و ادراکات افکار عمومی.
ما مسئولیت در مقابل خدا داریم، ما مسئولیت در مقابل اسلام داریم، ما مسئولیت در مقابل شهدا داریم. بله. ما مسئولیت در مقابل خانواده شهدا داریم.
مسابقه کتابخوانی «پاوه سرخ» بر اساس زندگینامه شهید چمران از سوی مؤسسه فرهنگی شهید روحی برگزار و علاقه مندان تا 10 مهرماه سالجاری فرصت دارند در مسابقه شرکت کنند.
حضرت آیتالله خامنهای در بیاناتی درباره گرامیداشت شهید چمران فرمودند: ستایش از شخصیّتی مثل دکتر چمران، در حقیقت ستایش و تمجید از یک خطّ کلّی است و چمران به عنوان یک راهرو در این خطّ کلّی، مطرح است.
۳۱ خرداد ۱۳۶۰، پایان مجاهدتهای دکتر مصطفی چمران با شهادت در منطقهی دهلاویهی خوزستان رقم میخورد. جهاد او در خوزستان، دنبالهی جهاد در کردستان و جهاد دیگری در لبنان بود. راهی که با ترک سطوح بالای تح
امروز ۳۱ خرداد سالگرد شهادت شهید مصطفی چمران است.
صد و بیست و سومین بسته فرهنگی حلقه وصل به مناسبت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران به معرفی آثار مکتوب و تصویری مرتبط با این شهید والامقام انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پرداخته است.