بعد از اعلام خبر پیروزی ترامپ در انتخابات، برخی فعالان سیاسی اصلاحطلب مطلب نوشته و در شبکههای اجتماعی منتشر کردند که برای ایران فرقی بین ترامپ و هریس نیست و هر دو برای ایران فرصت هستند؛ مواضعی که نسبت به قبل از اعلام نتایج انتخابات با چرخش ۱۸۰ درجهای مواجه شده است.
نکته مهم این است که موضوع فیلترینگ به خاطر کوتاهی و کج کارکردی دولت متبوع وی (دولت روحانی) درباره نظام بخشی به فضای مجازی به عنوان قاعده جاری در همه کشورها، به کشور تحمیل شد اما طیف متهم خسارتهای آن ولنگاری مجازی و فیلترینگ بعدی، قیافه طلبکاری به خود میگیرند.
در حالی که سیاستهای خصمانه آمریکا علیه ایران در قالب افزایش تحریمها و حمایت از رژیم تروریستی اسرائیل تشدید شده است، روزنامه غربگرای هممیهن، تیتر نخست خود را به «امکان همکاری ایران و آمریکا؟» اختصاص داد.
برآوردهای یک نهاد امنیتی نشان میدهد در تابستان جاری بیشترین محتوای آسیب زننده به عناصر قدرت جمهوری اسلامی را ۴ روزنامه شرق، سازندگی، اعتماد و هم میهن منتشر کرده اند.
روزنامه هممیهن میگوید فعالان اصلاحطلبی که با صدور بیانیه، از ارائه فهرست انتخاباتی توسط احزاب همسو حمایت کردند، عملا خلاف موضع رسمی جبهه اصلاحات رفتار کردند.
مجلس شورای اسلامی در مصوبهای، وزارت آموزش و پرورش را مکلف کرد تا بنا به درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی، مجوز ایجاد مدرسه مسجدمحور صادر کند. این مصوبه مخالفان و موافقانی داشت که در این گزارش بررسی کردهایم.
حالا که فصل انتخابات شده، برخی مدعیان اصلاح طلبی، قضاوت های سابق خود درباره روحانی را فراموش کرده و تبلیغاتچی او شده اند. اما راهی که روحانی می خواهد ادامه بدهد و آخر خط او کجاست؟
حقیقتاً مثلث امام، نهضت آزادی و اصلاحطلبان مدل عبرتآموزی برای مطالعه است و احساس میکنیم نسلهای متأخر انقلاب باید آن را بدانند.
باید به روزنامه هممیهن یادآور شد، جمهوری اسلامی اگر یک یا دوبار به تتلو فرصت خواندن روی عرشه یک ناو یا ملاقات در سال 1396 با آقای رئیسی را داده، هزاران برابر این فرصتها را سیاسیون چپنما و بعدا مدعی اصلاحات و اعتدال، و همچنین خوانندگانی مانند شجریان داده است.
برنامه وارونگی روز سه شنبه با رد اخبار جعلی با موضوع القای ناکارآمدی دولت توسط اصلاح طلبان و حضور سعید آجرلو، استاد دانشگاه از شبکه افق پخش شد.
باید از مسئولان محترم پرسید که آیا تبلیغ نظرات و دیدگاه سازمان جاسوسی آمریکا (CIA) در کشور آزاد است؟! و آیا آقای رابرت مالی، نماینده ویژه رئیسجمهور آمریکا در امور ایران(!) و عوامل تابلودار سازمان سیا میتوانند پیشنهادات خود برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران را آزادانه در روزنامههایی که به آنها مجوز رسمی دادهاید، منتشر کنند؟!
مخاطب این یادداشت، همه مسؤولان و مدیران در سه قوه و همه نیروهای انقلابی هستند. دشمنان سرشکسته از اقتدار فزاینده ایران، شبانهروز، به جنگ ترکیبی در ابعاد رسانهای، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی اهتمام دارند. این مصاف، میدان آزمون بصیرت، غیرت و همت است. معیشت مردم، همان قدر در معرض دستدرازی بدخواهان است، که فرهنگ و باورها و ادراکات افکار عمومی.