یکی دیگر از حامیان روشنفکر رضاخان، «محمدعلی فروغی» بود. او تفکرات باستانگرایی داشت و سپس به ایدئولوگ بزرگ پهلوی تبدیل شد که سیاستهای فرهنگی آن رژیم برمبنای دیدگاههای فروغی تدوین شد.
در نخستین روزهای تیرماه سال ۱۲۸۷ شمسی ایرانیها خبرهای حیرتآوری شنیدند و دانستند که تبریز ننشسته است و نترسیده است و برخاسته است و جلوی استبداد به قیمت جان، مقاومت میکند.
تقابل جبهه مقاومت در برابر جبهه کبر و نخوت، پیامد طبیعی ایده بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است و قوی شدن در این جدال احسن، لازمه تردیدناپذیرش.
بررسی این نمونهی حقیر از تفکر اصلاحطلبی، در یک چشمانداز بزرگتر به شناخت فضای عمومی ذهنی اصلاحطلبان نسبت به ارزشهای دینی کمک میکند.
انگلیسیها بخشی از پروژههای تاریخسازی در ایران را در دوران مشروطه کلید زدند.
کتاب «زندگینامه و خاطرات امیرعبدالله کرباسچیان» از سوی موسسه فرهنگی هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی در سیویکمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران توزیع شد و در اختیار مخاطبان و علاقمندان قرار گرفت.
بیستودوم فروردین ماه سالروز شهادت عالم مجاهد و مبارز مشروطهخواه، شیخ فضل الله نوری است. حلقهوصل به این مناسبت مروری داشته بر زندگی این عالم مجاهد و مبارز که جلوی پرژه نفوذ ایستاد و هشدار دارد که «...چه افتاده است که امروز باید دستور عدل ما از پاریس برسد و نسخه شورای ما از انگلیس بیاید؟»
کارگردان مستند «نواب» گفت: این مستند نوعی پرتره است از شهید سید مجتبی میرلوحی که به نواب صفوی معروف است. در آن سعی شده است تا در کنار معرفی شخصیت نواب شروع و پایان فدائیان اسلام و بررسی عملکرد آنها نیز در روایت این مستند گنجانده شود.