فیلم «شب، داخلی، دیوار» دارای محتوایی بشدت ملتهب و ضد امنیتی است با موضوع آبان 98 که بدون دریافت پروانه نمایش در جشنواره ونیز حضور دارد.
به رغم اذعان به برقراری قانون، بازهم بر قانونشکنی خود اصرار کرده و فیلم برادران لیلا را بدون پروانه نمایش در جشنواره مونیخ به نمایش درآوردند.
جا دارد نهیبی بر سر مدیران تئاتری کشور زد که اگر در این موارد تجربه کافی و مشاوران درستی ندارند، کار را از سیر و روند سینماییهای ارشاد مشق کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره توقیف فیلم سینمایی برادران لیلا و ممنوع الکار شدن برخی بازیگران این فیلم، گفت:مجموعه افرادی که در این تصمیمگیری بودند متفق القول بودند که این تخلف صورت گرفته است.
پروانه نمایش فیلم سینمایی «برادران لیلا» به دلیل تخلفات و سرپیچی از مقررات از سوی تهیه کننده و کارگردان آن صادر نمی شود.
فیلم برادران لیلا بدون دریافت پروانه، به کن رفت اما این همه ماجرا نبود. مسؤولان سازمان سینمایی، بهصراحت درباره اینکه این فیلم برای ارسال به کن روندهای قانونی را طی نکرده است.
فراستی منتقد سینما، خطاب به سعید روستایی کارگردان فیلم «برادران لیلا» برنده جایزه جشنواره کن گفت:جایزه تو یک قران ارزش ندارد آن را به مردم آبادان تقدیم نکن چیز عزیزی به آنها بده اگر داری اگر ندارد.
برادران لیلا از منظر قوت سینمایی در فرم، ساختار و محتوا از سایر آثار پیشین این فیلمساز اثر ضعیفتری محسوب میشود.