مگر امکانات و ظرفیتهای مورد استفاده پلتفرمها متعلق به نظام نیست؟! بنابراین چرا مالکیت و مدیریت آنها نباید در اختیار نظام نباشد؟! میفرمایند به نیروی کارآزموده نیاز است. بسمالله! مگر مدیران کنونی این پلتفرمها شقالقمر میکنند؟! توان و هوشمندی نیروهای متعهد و پا به رکاب ایران اسلامی را دستکم نگیرید.
عباس کاظمی در کتاب «ره یافتگان» به زندگی دو تن از شهدای شاخص، شهید دانش آموز سید علیرضا جوزی و فرمانده شهید ابوالقاسم کشمیری پرداخته است.
پس از اعلام مرکز توسعه فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سکوی ارائهدهنده کتابهای دیجیتال «طاقچه» چون اقدام به دریافت مجوزهای قانونی نکرده، از دسترس خارج شد.
آشوبهای پاییز 1401 بیشتر جنبه امنیتی و فرهنگی داشت، اما اقتصاد کشور را نیز با خود درگیر کرد؛ از تحریم برخی شرکت ها تا دعوت به اعتصاب و دمیدن برخی برندها در آتش آشوبها و به نظر میرسد پلتفرمهای اینترنتی باز هم به دنبال ایجاد بحران هستند.
در گزارشی کوتاه به پشت پرده اتفاقات اخیر نرم افزار طاقچه پرداخته شده است.
بعد از هنجارشکنی کارکنان برنامه فروش اینترنتی کتاب طاقچه، بیش از 50 ناشر پرفروش با این برنامه قطع همکاری کردهاند. حالا کاربران در پویشی این برنامه را از گوشی خود حذف کردند.
بهنشر، خطمقدم، شهید کاظمی، راهیار و ... ناشرانی هستند که پس از کشف حجاب کارکنان طاقچه، با این پلتفرم توزیع کتابهای صوتی و الکترونیکی قطع همکاری کردند. بعضی از آنها از طاقچه بابت بدهیهای گذشته طلبکار هم هستند.
جانشین مدیرعامل طاقچه از سهم هفت درصدی بازار کتاب دیجیتال از نشر ایران و رسیدن به شناسه یکتای کتاب را عاملی برای رشد این بازار میداند.
نسخه الکترونیکی کتاب «جهاد تبیین» در اندیشه حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مدظلهالعالی) توسط انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شد.
علیرضا پناهیان در کتاب «پرورش نخبگان معنوی در مساجد» ضمن توضیح درباره چرایی اولویت داشتن پرورش نخبگان معنوی و هدف آن، به ارائه قواعد و راهکارهای عینی و عملیاتی برای کار فرهنگی در تمامی عرصهها پرداخته است.
کتابخوانهای طاقچه و فیدیبو به مناسبت عید غدیر، «کیمیاگر» را رایگان عرضه میکنند.
در این طرح بیش از ۱۵۰ ناشر با اپلیکشن طاقچه همراهی میکنند و سهم فروششان در این روز را به مناطق سیلزده اهدا میکنند.