پیشبینی میشود کاهش درآمدهای شرکت گاز از صادرات LPG و عدم افزایش مناسب درآمدهای این شرکت از محل اصلاح تعرفهها، کشور را در تامین گاز زمستانی در سال آینده با مشکل مواجه کند.
با توجه به جای خالی ال.پی.جی در سبد انرژی کشور و تکلیف قانون بودجه 1400 به احداث جایگاههای مربوطه، انتظار میرود دیوان محاسبات با ورود به این موضوع جلوی هدررفت این ماده با ارزش را بگیرد.
عدم نظارت شرکت سهامی پخش فرآوردههای نفتی در توزیع و مصرف گازمایع (LPG) موجب شده است بیش از ۷۰ درصد گازمایع توزیع شده در سنوات اخیر به دست مصرفکننده واقعی نرسد.
قیمت صادراتی گازمایع به طور میانگین ۱۵۰ دلار به ازای هر تن ارزان تر از بنزین و گازوییل است. بنابراین با مصرف LPG، می توان بنزین و گازوییل معادل آزاد شده را با قیمت بیشتر صادر کرد.
اخیرا وزارت نفت با انتشار نسخه مقدماتی سند تأمین انرژی بخش حمل و نقل تا افق 1420 اعلام کرد که حذف کامل LPG از سبد سوخت بخش حمل و نقل در دستور کار قرار داده است.
اولویت فعلی وزارت نفت در استفاده از گازمایع باید به مصرف این سوخت در داخل کشور متمرکز شود. این اقدام باعث کاهش مصرف بنزین و افزایش صادرات آن شده و ارزآوری حدود 4 هزار میلیارد تومانی را برای کشور به ارمغان میآورد.