شوخی آنچنان اثری دارد که حتی میتواند بردی فراتر از مرزهای جغرافیایی پیدا کند و حتی ذهن مهاجمان را هم نسبت به ارزیابی موفقیت خود بهاشتباه بیندازد. علاوه بر این، توان طنازی، نشاندهنده انعطافپذیری و تابآوری یک جامعه است.
اروپا با اتخاذ سیاستهای ضد مهاجرتی به بزرگترین بحران مهاجرتی جهان دامن میزند.
هدف آشوب سازان آن بود که با آتش زدن چادر کشاورزان اصفهانی؛ آنها را به سطح شهر کشانده و با بسته شدن شریانهای خیابانی فرصت برای فاز دوم عملیات (با رمز شورش از اصفهان تا خوزستان) محیا شود.
مرز بلاروس و لهستان، مرزی ناامن برای پناهجویانی که به امید فردایی بهتر، با وطن خداحافظی کردند تا شاید زندگی اندک بهتری را اختیار کنند، غافل از آنکه، مرز ناامن است و مرزبانان در کمین.
اگر اعضای ناتو با گنجاندن «حملات سایبری» در مجموعه وظایف جنگی خود موافقت کنند؛ شاهد یکی از بزرگترین تحولات پیمان آتلانتیک شمالی از زمان وقوع حملات یازده سپتامبر تا به امروز خواهیم بود.
خلیج فارس به سرعت در حال تبدیل شدن به آزمایشگاهی برای تمرین جنگهای ترکیبی است. جنگ سایبری برای ایران و عربستان یک راه فرار اخلاقی ارائه میدهد اما این جنگها میتوانند ویرانی زیادی به وجود بیاورند.
جنگ ارزی یک بازی دو سر باخت است. چراکه پایین آوردن ارزش پول ملی در کوتاهمدت شاید به یک رشد بادکنکی بیانجامد و صادرات را افزایش دهد اما در بلندمدت منجر به ورشکستگی اقتصادی آن کشور میشود. جنگ ارزی در دل خودش جنگ اشتغال را هم دارد و در کوتاهمدت منجر به فقیرسازی همسایگان میشود. چون چرخه تولید و اقتصاد این کشورهای همسایه را دچار رکود میکند.
ایران، آمریکا و متحدان عرب آن تمایلی به ورود به یک جنگ بزرگ دیگر را ندارند. در عوض، انجام عملیات در مناطق خاکستری و جنگهای ترکیبی، به بخشی پایدار در توازن خلیج فارس تبدیل خواهد شد.
گزارش رویترز و استنادات و آمارهای تخیلی مندرج در آن پیرامون اغتشاشات آبان، جدیدترین خبرسازیهای این رسانه انگلیسی علیه ایران نبود.
ممکن است مطرح شود که چطور کرونا میتواند سلاحی بیولوژیک باشد درحالی که کشورهای اروپایی و خود آمریکا فعلا به آن دچار شدهاند؟ پاسخ ساده است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ملت ایران جنگ هیبریدی و شاخه ادراکی آن را به شکست خواهد کشاند و مثلث عبری، عربی، غربی در این کارزار نیز چون گذشته، شکست خواهد خورد.
نتانیاهو رئیس دولت معلق رژیم صهیونیستی در اوج فتنه 88 هنگامی که سران فتنه به مرحله مسجدسوزی و قرآنسوزی روی آوردند، گفته بود؛ «اینها سرمایه بزرگ اسرائیل در داخل ایران هستند.»
جبههی جدیدی که در برابر نیروهای انقلاب گشوده شده است، نبرد «آگاهی» هاست و میدان نبرد، به تعبیر فرمانده سپاه، نه فقط میدان نبرد نظامی، که «ذهنها و دلها» را هم در بر میگیرد.
آندرو کوریبکو، تحلیلگر ارشد حوزه جنگهای هیبریدی میگوید دولت آمریکا برای تغییر نظام ایران جنگ هیبریدی شدیدی به راه انداخته است.