رئیس جمهور گفت: مراکز امکانات تفریحی دولت و سازمانهای دولتی در اختیار زوجهای جوان قرار گیرد.
این روزها پنجمین جشنواره و نمایشگاه اسباببازی در حالی عنوان ملی را یدک میکشد که قیمت عروسکها و بازیهای فکریاش با بازیهای خارجی برابری کرده و اکثراٌ کپی محصولات غربی هستند.
به نظرتون ارزون ترین تفریح برای یک جوان چیست؟
در سایه غفلت و بیبرنامگی دستگاههای فرهنگی، علیالخصوص نهادهای مرتبط با کودکان و نوجوانان، تبلیغات پررنگ و لعاب برخی موسسات سودجو در این زمینه به فراوان یافت میشود که علاوه بر کسب سود فراوان برای این موسسات، پیشنهادهایی را روی میز والدین کودکان و نوجوانان دانش آموز قرار میدهد که مستقیما بر سبک زندگی این قشر موثر است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اگر تفریح رئیسجمهور تمام شده است، سری به بازار بزند و از نزدیک ببیند که چه بر مردم میگذرد.
اگر بخواهيم تفاوت ورزش به عنوان يک صنعت با ورزش به عنوان يک تفريح (يا صرفاً، يک فعاليت) را عنوان کنيم، همانا دو عامل بيشتر از ديگر فاکتورهاي احتمالي خودنمايي مي کنند: فراگيري و اقتصاد. بررسي اين دو فاکتور، که در هم تنيدگي عميقي نيز دارند، مي تواند به مطالعه و فهم ثمرات و عواقب ورزش به عنوان يک صنعت کمک کند، زيرا که صنعتي کردن ورزش به هدف فراگيري و بازده مالي آن، نبايد به قيمت به خطر انداختن جايگاه اصول و ارزش هاي اخلاقي ما باشد.
آقای همکار به صورت مبسوط توضیح میداد: «توی محلهمان عصرها دسته عزاداری راه میافتد. من پایه اصلی دسته هستم؛ یقهام را باز میکنم و سینه میزنم و البته بعضی خانمها را هم خودم توی دسته دیدهام که باز بودن یقهشان کم از من ندارد.» بعد آدرس صفحهاش در فلان شبکه اجتماعی را با صدای بلند اعلام کرد. شب از سر کنجکاوی به صفحهاش در شبکه اجتماعی سر زدم. ده تا عکس از جلسه عزاداری را به امید لایک گرفتن منتشر کرده بود و خانم همکار کامنت گذاشته بود: عاااالی!!»