هر ساله از اواخر فروردین برنج کاران مازندرانی کار و فعالیت خود را از سر میگیرند و شالیزارها را آماده نشا کاری میکنند. با توجه به شیوع ویروس کرونا نشا کاری چند هفتهای به تعویق افتاده بود.
با فرارسیدن فصل بهار، زمان کشت و کار در مازندران آغاز میشود و کشاورزان عزم خود را برای کشت محصول استراتژیک برنج جزم میکنند. استان مازندران جزو رتبههای نخست در میان استانها در تولید برنج میباشد.
نشا کاری یکی از مراحل کشت برنج است.،در این مرحله نشا (جوانه برنج) که پیش از این در خزانه آماده شده توسط شالیکاران به زمین اصلی انتقال داده می شود.
دبیر انجمن برنج ایران گفت: قیمت انواع برنج از سال گذشته تاکنون به دلیل افزایش هزینههای تولید از ۶۰ تا ۱۰۰ درصد گران شده است.