در حالی که همه توجهات مردم جهان معطوف سیلی ساختگی ویل اسمیت در مراسم اسکار بود، الیتهای بینالمللی در اجلاس دولت جهانی سال ۲۰۲۲ گردهم آمدند و برای نظم نوین جهان برنامهریزی میکردند.
استاد اقتصاد دانشگاه ایالتی میسوری غربی آمریکا پیش بینی کرد: تورم قیمتها در سطح جهانی که در سال ۲۰۲۱ به بالاترین میزان خود (۴.۳۵ درصد) رسیده بود، در سال ۲۰۲۲ به حدود ۳.۸۱ درصد کاهش یابد.
اندیشکده استراتفور در قالب بخشی از پیشبینیهایی که هرساله در ابتدای سال جدید میلادی منتشر میکند مدعی شد ایران و آمریکا به توافقی محدود دست خواهند یافت.
طرفداران جهانیشدن آیندهای را متصور هستند که در آن همه اشکال فعالیت بشری به دقت پایش و کنترل میشوند. آنها کاملاً متقاعد شدهاند که بهترین گزینه برای بشریت یک نظام جهانی است.
رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با اشاره به افت ۱۵ تا ۳۰ درصدی تجارت بینالمللی پس از شیوع ویروس کرونا، گفت: با گذشت زمان برخی مشکلات حل شده و شرایط تجارت در حال بهتر شدن است.
موج بیکاری، ورشکستگی و گرسنگی بر اثر شیوع کرونا، در آمریکا و انگلیس و فرانسه رو به وخامت است.
کارشناسان هشدار میدهند پیامدهای اقتصادی کرونا ۶۰ میلیون شغل را در اروپا تهدید میکند.
دادههای بررسی جدید شاخص مدیران خرید (پیامآی) توسط آیاچاس مارکیت نشان میدهد اقتصاد منطقه اروپا در ماه مارس به علت تشدید شیوع ویروس کرونا با سقوطی بیسابقه روبرو شده است.
سقوط سنگین اخیر بازارهای جهانی به علت نگرانی از شیوع ویروس کرونا ضربه سختی به ثروتمندترین افراد جهان وارد کرده است.
سیان ان اعلام کرد شرکت هواپیمایی انگلیس به دلیل کاهش شدید مسافران پس از شیوع کرونا امروز اعلام ورشکستگی کرد.
اگر کارفرمایان بتوانند کارکنان خود را با موفقیت برای انجام فعالیتهای ورزشی توصیه شده توسط سازمان سلامت جهانی تشویق کنند، اقتصاد جهان سالانه تا ۱۰۰ میلیارد دلار تقویت خواهد شد.
صدراعظم سابق آلمان با انتقاد از سیاستهای دولت آمریکا در قبال دیگر کشورهای جهان، تأکید کرد، واشنگتن در حال نابود کردن نظام اقتصاد بینالملل است و مانند یک دستنشانده با کشورهای اروپایی رفتار میکند.
تنگه هرمز با عبور دادن روزانه حداقل١٧میلیون بشکه نفت خام، نقشی حیاتی در بازارهای جهانی دارد و هرگونه اختلال در عبور کشتیها میتواند اقتصاد جهان را با چالشهای بزرگی مواجه کند.