آینه؛ هشـت داسـتان کوتـاه عاشورایی با محوریت یـک شـخصیت تاریخـی در مواجهـه بـا قیـام امـام حسـین(ع) توسط انتشارات شهیدکاظمی منتشر شد.
مجموعه تلویزیونی «من یک نویسندهام» به تهیهکنندگی بابک میزانی از روز شنبه 29 اردیبهشت، روی آنتن شبکه چهار میرود.
منیژه آرمین گفت: «نویسندگان زن بعد از انقلاب در دل مردم میرفتند و از قشر روشنفکر و برجعاجنشین نبودند. مفاهیم الهی و اعتقاد به غیب و... در ادبیات پیش از انقلاب وجود نداشت. اما نکتۀ اساسی رشد چشمگیری است که میبینیم در دنیای درونی و بیرونی زنان وسعت بیشتری پیدا کرده است. زنان داستاننویس، امروز خود را باور کردهاند و موضوع ادبیات داستانی را جدی گرفتهاند و به صورت پژوهشی و فکری به آن نگاه میکنند. چون انقلاب اسلامی یک موضوع فکری است، نه صرفاً تفننی.»
منیژه آرمین دبیر هنری جشنواره داستان انقلاب گفت: حرکتهای خوبی در زمینه داستان انقلاب انجام شده اما هنوز تا رسیدن به قله افتخار راه زیادی در پیش داریم.
دبیر علمی دهمین جشنواره داستان انقلاب با بیان این که ردپای حماسه حضور مردم در داستان های انقلاب جاری است، گفت: دهمین جشنواره سراسری داستان انقلاب از لحاظ کمی و کیفی سطح بالاتری نسبت به دوره های قبل داشت.
نشست نقد و بررسی رمان «برادر انگلستان» نوشته علیرضا قزوه در سالن اجتماعات کانون ادبیات ایران برگزار شد.
احسان عباسلو گفت: متأسفانه بیان واژه ادبیات زنانه خوب نیست چون بار منفی دارد. از منظر ما ایرانیان در ادبیات زنانه خشن میبینیم و لطیف توضیح میدهیم این همان نگاه عامی است که من با آن مخالفم.
منیژه آرمین گفت: بهترین نویسندگان مرد نیز کمی خصلتهای زنانه دارند. مردان کلاننگر هستند و بانوان جزیینگر. اگر یک زن یا مرد بتواند این دو را در داستان پیاده کند داستان موفقی خواهد نوشت.
راضیه تجار در نشست هماندیشی درباره ادبیات زنانه گفت:بانوان عرصه نوشتن را ترک نکنند، آموزش را جدی بگیرند و افق را والا ببینند.
فرهنگسرای انقلاب اسلامی «هم اندیشی درباره ادبیات زنانه» و جشن «بانوی فرهنگ» را با اجرای رضا رفیع در یک سالگی کانون بانوی فرهنگ برگزار می کند.
منیژه آرمین میگوید که داستان انقلاب در نقطهای ایستاده است که به نوعی سکوی پرش آن است. به گفته او؛ این گونه ادبی در آستانه یک تحول قرار دارد.
دبیر علمی دهمین دوره جشنواره داستان انقلاب از اتمام مرحله نخست داوری آثار ارسال شده به این دوره خبر داد.
مدیر مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران با اشاره به خیانت خاندان پهلوی به ایران و ایرانیان گفت: در دورۀ رضاخان ۲۴ هزار مفقود سیاسی داشتیم و ما همیشه باید حقوق مردم و استقلال ایران را از رژیم پهلوی مطالبه کنیم.
داوران دهمین جشنواره داستان انقلاب(جایزه امیرحسین فردی) در دو بخش نوجوان و بزرگسال از سوی دبیرخانه این رویداد ادبی معرفی شدند.
دبیر علمی دهمین جشنواره داستان انقلاب حوزه هنری معتقد است، مسیر حقطلبی که در هر انقلابی نهفته است، باید گستردهترین موضوعی باشد که بتوان از یک داستان انقلابی توقع داشت.
دبیر علمی دهمین جشنواره داستان انقلاب حوزه هنری معتقد است انقلاب موضوعی نیست که با آن بیگانه باشیم. زیرا تغییرات و تحولاتی را که بر جامعه دارد، در زندگیمان حس کردهایم و به ایجاد ذهنیتی برای جوانان منجر شده است.
کتاب «مسافر جمعه» نوشته سمیه عالمی در سومین دورهمی کتاب کانون ادبی «بانوی فرهنگ» فرهنگسرای انقلاب اسلامی نقد وبررسی شد.
کانون ادبی «بانوی فرهنگ» در سومین دورهمی کتاب فرهنگسرای انقلاب اسلامی، رمان مسافر جمعه، اثر سمیه عالمی را نقد و بررسی میکند.
فاضل نظری طی حکمی منیژه آرمین داستان نویس باسابقه انقلاب را به عنوان دبیر علمی دهمین جشنواره داستان انقلاب منصوب کرد.
نشست نقد و بررسی رمان «شانزده سال» نوشته منیژه آرمین عصر روز گذشته در حوزه هنری برگزار شد.