متاسفانه در حالی که بسیاری از رسانههای رسمی و اصولگرا گرفتار خطبازیهای سیاسی هستند، اخیرا یک جنگ تمام عیار فکری و عقیدتی توسط رسانههای مختلف و بخصوص در فضای مجازی و تلگرام علیه دین و تفکرات مذهبی به راه افتاده است. جنگی که در درجه نخست مجهز به تکنیکهای هنری و آخرین روشهای مدیریت افکار عمومی است... یکی از مهمترین جبهههای جنگ یاد شده، حقوق زنان در اسلام است. حجم شبهات در این زمینه به صورت تصاعدی و ساختگی رو به فزونی است. شبهاتی که فقط زنان را هدف نگرفتهاند! بلکه به همین میزان، بر روی مردان نیز موثرند.
اینکه مردان نانآور خانواده هستند به ضرر زنان است؟ زنان در شرایط عادی معمولا هیچ گونه تعهد مالی به کسی ندارند. اگر هم بناست چه مرد و چه زن، نهایتا اموالشان را در یک خانواده به اشتراک بگذارند، پس فرقی نمیکند که میزان ارثشان چقدر است... اما دوجنسهها نیز وضعیتشان حتیالمقدور میبینیم که در فقه تعیین تکلیف شده. (و اتفاقا معیارهایی ارائه شده که در علم پزشکی هم تعیین کننده است!)
مناظرههای انتخاباتی مورد نظر، یک نشانه خیلی خوب داشت و یک نشانه خیلی بد. این مناظرهها نشان میداد که طیفهای فکری مختلف شروع به گفتگو با یکدیگر کردهاند. این خیلی خوب است. اما نشان میداد که ما هنوز گفتگو کردن را بلد نیستیم. نمیدانیم تفاوت متقاعد کردن مخاطب با مغلوب کردن آن چیست؟