برخی در حالی میخواهند دولت سیزدهم را متهم و مواضع اصولی جمهوری اسلامی را عامل صدور قطعنامه القا کنند که در دوره مذاکرات هستهای در زمان خودشان شورای حکام ۷ قطعنامه علیه ایران صادر کرد ...
عبارت «تقریبا هیچ» که رئیس بانک مرکزی دولت روحانی درباره دستاورد ایران از برجام گفت، همچنان در اذهان باقی مانده است...
"عوامزدگی روشنفکرانه" در فریضه امر به معروف و نهی از منکر مقولهای است که موجب سکوت در قبال کلیت معروف و منکر میشود و تمامی مفاسد ریز و درشت را به جامعه تحمیل میکند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس دهم، در نوشته مغشوش و انباشته از تناقض مدعی شد سختگیری طرفین ایرانی و آمریکایی موجب بنبست مذاکرات شده و حال آنکه بهقول روحانی میشود توافق کرد(!)
ریشه مشکلات کشور،سوءمدیریت در دولت و گره زدن معیشت مردم به وعده های سرخرمن آمریکا و اروپا است. اما اصلاح طلبان با پاک کردن صورت مسئله در پی تعمیم خسارت محض برجام به دیگر مولفه های قدرت کشورمان هستند.
همزمان با پایان یافتن مهلت ۶۰ روزه ایران به کشورهای اروپایی، تصمیمات جدید کشورمان درباره کاهش تعهدات برجامی، طی نشست خبری علی ربیعی سخنگوی دولت با همراهی عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت خارجه و بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی تشریح شد.
درست است که برجام قبل از روی کار آمدن ترامپ نیز عملا خاصیت مورد نظر دولت یعنی مثلث شکوفایی اقتصادی، تغییر فضای سیاست داخلی و تغییر فضای سیاست خارجی را از دست داده بود ولی با آمدن ترامپ و شوکهای چندباره وی به آن سرانجام با اعلام خروج رسمی دولت آمریکا (و نه ترامپ) عملا دستاورد حلقه نیویورکیها به یک کاغذ پاره تبدیل شد.