حلقه وصل: تیتر نیم صفحه نخست روزنامههای سیاسی شنبه 26 مرداد ۹۸ به مسائل مهم روز سیاست پرداخته است.
روزنامه «آفتاب یزد»:
این روزنامه در گزارشی با عنوان «سقوط آزاد» نوشت:
«...اندک اندک حجم عظیمیاز گروهها و بندهای موسیقایی و البته خوانندگان تک نفره در جای جای مزرعه موسیقی پاپ سر از خاک بیرون آورده و مدعی آوازه خوانی به سبک موسیقی پاپ شدند. دی جیها آمدند، ریمیکسها پیدایشان شد و اوضاع طوری شد که به قول معروف هر که از خانه اش قهر کرده بود شد خواننده و این کاملا طبیعی بود که این حجم عظیم خواننده برای فعالیت در عرصه موسیقی پاپ به شعر و ترانه و البته آهنگ نیاز داشتند. بنابراین عده ای پیدا شدند که ناگهان احساس شاعرانگی در وجودشان غلیان پیدا کرد و هرچه بر ذهن و دل و زبان و قلمشان آمد به رشته تحریر در آوردند و شوربختانه ترین قسمت ماجرا آنجا بود که عنوان شعر و ترانه را بر نوشتههای خود نهادند و آن را تحویل خوانندگانی که به زعم خودشان صدای فوق بشری داشتند، دادند. عده دیگری هم یا با داشتن سواد آکادمیک آهنگسازی و یا حتی با نداشتن آن، شدند آهنگساز و تنظیم کننده آهنگ و اینگونه شد که فصل جدیدی از موسیقی پاپ در ایران آغاز شد...»
روزنامه «ابتکار»:
این روزنامه در گزارشی با عنوان «کوربین علیه جانسون» نوشت:
«...با این حال تحلیلگران در موفقیت کوربین برای کنار زدن جانسون ابراز تردید میکنند. به گفته آنها کوربین احتمالاً برای همراه کردن سایر احزاب و نمایندگان با چالش مواجه خواهد شد زیرا او علاوه بر اینکه در پارلمان به واسطه موضعگیریهایش محبوبیتی ندارد، بلکه در میان همحزبیهای خود نیز به نظر نمیرسد چندان شانسی داشته باشد. در همین راستا منابع خبری چند ماه قبل اعلام کرده بودند که در حزب کارگر برخی از نمایندگان به دنبال راهکاری برای برکناری کوربین از ریاست حزب هستند. همچنین تحلیلگران معتقدند که با توجه به جو موجود در فضای سیاسی بریتانیا، برآمدن و کنار زدن جانسون امری دشوار است. بنا بر گزارش خبرگزاری یورونیوز، حتی با وجود همکاری میانحزبی که در طول یک سال گذشته برای عبور از بحرانهای سیاسی در پارلمان بریتانیا، به صورت یک رویه درآمده است، جرمی کوربین نخواهد توانست حمایت لازم را به دست آورد زیرا در نخستین واکنشها به پیشنهاد جرمی کوربین، خانم جو سوینسون رهبر حزب لیبرال دموکرات، این پیشنهاد را مهمل خوانده و گفته است که خود اعضای حزب کارگر هم از کوربین حمایت نخواهند کرد...»
روزنامه «فرهیختگان»:
این روزنامه در گزارش ویژه ای با عنوان «بهترین مدرسه خصوصی دنیا» نوشت:
«...غم آزادی! احمد یوسفزاده، نویسنده کتاب «آن بیستوسه نفر» داری وسط اردوگاه، زیر آفتاب گرم تابستان قدم میزنی که یکدفعه بلندگو اعلام میکند: «ایها العراقیون الاماجد! سنزیع لکم بعد قلیل، بیاناً، رسمیاًّ، مهماًّ... هرجا هستی میخکوب میشوی. دلت میریزد پایین، با خود میگویی: راستی چیست این بیانیه مهم و رسمی که بهزودی پخش میشود؟! رادیو آهنگ عربی میگذارد و تو به راهت ادامه میدهی. اما هنوز به انتهای خیابان کمعرض میان اردوگاه که در آن ساعت گرم، خلوت است نرسیدهای که رادیو برنامهاش را قطع میکند و دوباره وعده میدهد بهزودی بیانیهای رسمی از سوی فرمانده نیروهای مسلح که صدام حسین باشد قرائت خواهد شد. ذهنت آشفتهتر میشود، وهم بَرَت میدارد که نکند عراقیها از وضعیت پیشآمده بعد از قبول قرارداد، استفاده کردهاند و توانستهاند با یک حمله، بخشی از خاک وطنمان را تصرف کنند! میپیچی بهسمت شلوغی اردوگاه، جایی که اسرای دیگر زیر بلندگوهای داخل راهروها تجمع کردهاند و با دلهره در انتظار شنیدن بیانیه صدام هستند...»
روزنامه «ایران»:
این روزنامه طی گزارشی با عنوان «قدرتنمایی «آدریان دریا» در آبهای بینالمللی» نوشت:
«...قابل انتظار بود که این ماجرا با واکنش گسترده مقامهای دیپلماتیک و سیاسی ایران روبهرو شود. واکنشهایی که از یک سو توقیف غیرقانونی نفتکش ایران را مصداق عملی دزدی دریایی توصیف کرده بود و از سوی دیگر عزم ایران را برای مواجهه با نادیده انگاری قوانین و مقررات دریایی از سوی کشتیهای عبوری انگلیسی در آبهای خلیج فارس جدیتر از همیشه میکرد. چنانکه دو هفته بعد از توقیف «گریس 1» بود که نیروی نظامی دریایی ایران نفتکش «استینا ایمپرو» را که اصل عبور بی ضرر را در آبهای مرزی ایران رعایت نکرده بود، توقیف کرد. گرچه ناظران سیاسی این رویداد را اقدامی تلافی جویانه از سوی ایران تعبیر کردند اما چنانکه از مواضع رسمی مقامهای نظامی و دیپلماتیک ایران پیدا بود «استینا ایمپرو» نه با هدف تلافیجویی که با هدف اجرای تام و تمام مقررات دریایی کشتیرانی در آبهای سرزمینی که پیشتر به دلیل رعایت مناسبات مسالمتآمیز نادیده گرفته میشد، توقیف شد. در واقع این اقدام حاوی این پیام به لندن بود که جمهوری اسلامی در مواجهه با تقابلجوییهای پیدا و پنهان انگلیس دیگر خود را به مدارا با قانونشکنی دریایی این کشور ملزم نمیداند...»
روزنامه «جوان»:
طی گزارشی درباره «وعده حذف بخاریهای نفتی مدارس را یادتان است؟!» نوشت:
«...در ۲۲سال گذشته حوادث ناخوشایندی رخ داد که حتی یکی از آنها کافی بود تا مدیران برای حذف بخاریهای نفتی از مدارس همت کنند. نخستین آتشسوزی در ۱۸ بهمن ۱۳۷۶ در مدرسه شهرستان شفت گیلان اتفاق افتاد. از آن زمان تاکنون چندین مدرسه در آتش سوختهاست که در آن دانشآموزان و معلمان دچار حادثه شدند، اما با این وجود مدیران وعده حذف بخاریهای غیراستاندارد در آینده نزدیک را میدهند...»
روزنامه «کیهان»:
طی گزارشی درباره «مقاومت 20- مذاکره صفر» نوشت:
«...در این مدت، هزینه بیمه کشتیهای انگلیسی عازم خلیج فارس چند برابر شد و بسیاری از شرکتهای انگلیسی مجبور شدند برای امنیت، پرچم کشورهای دیگر را جای پرچم انگلیس، روی کشتیها و نفتکشهای خود نصب کنند. انگلیس نمیتوانست انتهای این مسیر ادامهدار و و پرخسارت را باز بگذارد و مجبور شد از خبط بزرگ خود عقبنشینی کند. بیتردید، ایران پس از این هم به هر کشور و به هر میزان که اراده کند، نفت خواهد فروخت و انگلیس دیگر غلط مشابهی را تکرار نخواهد نکرد؛ چرا که بسیاری از منافع راهبردیاش در تنگه هرمز و حیثیت لگدمالش، همچنان زیر پنجه اقتدار جمهوری اسلامی ایران است. انگلیس باخت، به شکلی تحقیرآمیز هم باخت...»
روزنامه «خراسان»:
این روزنامه در تیتر یک خود با عنوان «اقتصاد ترامپ لرزید» نوشت:
«بازارهای مالی جهانی روزهای سخت و پراضطرابی را پشت سر می گذارند. نگرانی هایی عمیق در خصوص بروز رکود در اقتصاد آمریکا وجود دارد و این موضوع از عصر چهارشنبه گذشته موجب ریزش شاخص های بورس این کشورشد. با این ترتیب مهم ترین دستاورد دوران ترامپ که رونق اقتصادی در این کشور است ، در فاصله 16 ماه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و مواجهه ترامپ با رقبای سرسخت اش در معرض تهدید قرار گرفت...»
روزنامه «مردم سالاری»:
طی گزارشی درباره «هشدار به بانکهای متخلف» نوشت:
«...عبدالناصر همتی در صفحه اینستاگرام خود خطاب به بانکهای کشور، هشدار داد: دوره تخطی برخی از بانکها از مقررات ابلاغی و برخی نسبتها به ویژه درصدهای سهامداری، اجرای حاکمیت شرکتی، اعطای برخی وامهای خاص خصوصا به اشخاص و شرکتهای مرتبط به سر آمد. وی افزود: بانکها باید در چارچوب برنامههای بانک مرکزی برای اصلاح نظام بانکی، دستورالعملها و تصمیمات جدی و قاطعی که در بانک مرکزی اتخاذ و به آنها ابلاغ خواهد شد را با جدیت تمام پیگیری و اجرا کنند...»