
حلقه وصل: روزنامه های سیاسی روز سه شنبه 4 تیر ۹۸ به مسائل مهم روز سیاست پرداخته است.
روزنامه «آفتاب یزد»:
این روزنامه در تیتر اول خود طی گفتگویی با تقی آزاد ارمکی با عنوان «جریان اصلاح طلبی خسته است» نوشت:
«...سخن جریان اصلاحات مفهوم دیگری دارد و اینکه به سادگی کنشی آغاز شد اما به سادگی آن را از بین بردید. به همین دلیل هم دیگر به سادگی نمیشود گفت «تکرار میکنم» و جامعه هم به سادگی «تکرار میکنم» را نمیپذیرد. در واقع جریان اصلاحات با پیام اخیر خود میخواهد بگوید که من هنوز هستم. اگر شرایط اجتماعی و جامعه طلب کرد در این صورت راهکار ارائه میدهم و باز هم تکرار میکنیم. اما در صورتی که جامعه نخواهد سکوت اختیار خواهیم کرد. رهبر جریان اصلاحات میگوید من دچار خطا شدهام و یا اینکه پیروان من به درستی عمل نکردند و به دلیل این ناکامی، مردم مرا ببخشید...»
روزنامه «ابتکار»:
این روزنامه در تیتر اول خود با عنوان «سناریوی ادامهدار ارز دولتی» نوشت:
«...استارت ارز 4200 تومانی از اواخر فروردین سال گذشته کلید خورد و در همان ابتدا بسیاری از صاحبنظران در پیش گرفتن چنین سیاستی را نادرست دانستند. پس از مدتی از تخصیص ارز دولتی به کالاهای اساسی با هدف تنظیم بازار، ثبات قیمت و کمک به دهکهای پایین جامعه مشکلات یکی پس از دیگر خود را به نمایش گذاشتند. در همین زمان بود که فعالان و صاحبنظران اقتصادی معتقد بودند که با تخصیص ارز دولتی کمکی به خانوارهای کمدرآمد نمیشود چرا که کالاها با نرخ دولتی به دست مردم نمیرسد. آنها ایجاد رانت، عدم دسترسی خانوارها به کالاهایی با نرخ دولتی، قاچاق و... را نتیجه این سیاست میدانند و به ضرورت حذف این ارز تاکید دارند. این در حالی است که برخی از کارشناسان اقتصادی سیاست ارز 4200 تومانی را غلط نمیدانند و معتقدند که شیوه مدیریتی باید تغییر پیدا کند تا ارز دولتی بتواند تاثیر خود را بر بازارهای مختلف بگذارد...»
روزنامه «اطلاعات»:
این روزنامه در تیترهای خود به هشدار ظریف درپی تعرض به تمامیت ارضی ایران، تکذیب کاهش صادرات نفت از سوی زنگنه و... اشاره کرده است.
روزنامه «فرهیختگان»:
این روزنامه در گزارش ویژه ای با عنوان «ادابازی 2» درپی تحریم های جدید علیه ایران نوشت:
«... 3 اتفاق دور از انتظار که آمریکا را عقب راند اول: امروز و در زمان نگارش این متن، بیش از 13 ماه از فاز جدید تقابل کاخ سفید با تهران میگذرد و در شرایطی که گفتیم آمریکا چه انتظاری از نتیجه اقدامات خود داشت، ایران نهتنها دچار فروپاشی اقتصادی نشده، بلکه حتی اجازه نداده فروش نفتش به صفر برسد و در مقابل راههای جدیدی را برای توسعه و خروج از این حصر اقتصادی پیدا کرده است. همکاریهای راهبردی مهمی که شامل مراودات پرحجمی با کشورهای منطقه از جمله عراق، ترکیه، روسیه، چین و هند میشود. دوم: علاوهبر این تهران از 18 اردیبهشت گذشته تصمیم دیگری نیز گرفته؛ تصمیمی مهم در واکنش به بدعهدی اروپاییها برای تامین منافع برجامی ایران. در این تصمیم ذکر شده مادامی که اروپاییها تغییر روش نداده و به تعهدات برجامی پابند نباشند، ایران نیز...»
روزنامه «جوان»:
این روزنامه طی گفتگوی با عوامل «گاندو» درباره شخصیت جیسون رضاییان در این سریال نوشت:
«...فکر نمیکنم هیچ سریال امنیتی در دنیا بر اساس وقایع صرف یک پرونده تولید شده باشد، مگر در فیلمهای سینمایی یا موارد خاص که یک موضوع خیلی حساس مورد توجه قرار گرفته است. به طور معمول یک کلاژ از مسائل امنیتی دستمایه کار قرار میگیرد. من هم تقریباً از بین دو تا سه پرونده مختلف اقتباس کردم. تقریباً ۷۰ درصد اتفاقات سریال «گاندو» حاصل تخیل من و ۳۰ درصد از آن اقتباس از واقعیت است. اصولاً یک پرونده امنیتی نیز حاصل کار چند مجموعه امنیتی است و من تلاش کردم در «گاندو» این موضوع را نشان دهم و امنیت را محصول کار یک نهاد خاص معرفی نکنم...»
روزنامه «کیهان»:
طی گزارشی از «حقوق چند ده میلیونی مدیران در صندوق بازنشستگی کشوری» نوشت:
«...اولین موج رسانهای حقوقهای نجومی، خبر دریافت چند ده میلیون تومان حقوق و مزایا از سوی 3 مدیر ارشد بیمه مرکزی در اسفند ماه 94 بود. موج دوم خبری این رسوایی را میتوان گزارشهایی دانست که در ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ منتشر شد؛ براساس این گزارشها سید صفدر حسینی که در دولت خاتمی تصدی وزارتخانههای کار و امور اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی را برعهده داشت و پس از آغاز به کار دولت روحانی با حکم وی بهعنوان رئیس صندوق توسعه ملی ایران منصوب شد، ماهانه ۵۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان حقوق دریافت میکرد که مواردی چون کمکهزینه ورزش، خرید کتاب و اوقات فراغت فرزندانش نیز در آن لحاظ شده بود! بهعبارت دیگر صفدر حسینی در سال 94 جمعاً حدود ۶۸۶ میلیون تومان بابت حقوق بهعلاوه ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات وام آن هم با نرخ سود 4 درصد از صندوق توسعه ملی دریافت میکرده است...»
روزنامه «صدای اصلاحات»:
این روزنامه سخنان رئیس قوه قضاییه با مردم را پوشش داده و همچنین اشاره ای هم به ماجرای قهر روحانی و جهانگیری داشته است.
روزنامه «وطن امروز»:
این روزنامه در گزارشی با عنوان «سیاهچاله» نوشت:
«...پمپئو در سال 2017 «مایکل داندریا» را برای ریاست مرکز عملیات ایران انتخاب کرد. داندریا یکی از هستههای اصلی برنامه بازجوییهای بعد از 11 سپتامبر و مسؤول مرکز مبارزه با تروریسم سیا بود. قتل و شکنجه محور اصلی رویکرد او در این دوران بود. این داندریا بود که برنامه هواپیماهای بدون سرنشین سیا را به پیش میبرد و مبدع روشی در این حملات بود که به «حمله ظاهری» معروف شد. در این روش، افرادی که الگوهای رفتاری خاصی داشتند، بدون اینکه درباره پیشینه و عملکرد آنها تحقیقی شود، مورد هدف قرار میگرفتند. برای مثال مردی با سن خاص که تلفن در دست داشته و با کسی صحبت میکرد و احتمال میرفت که این تلفن منجر به در خطر قرار گرفتن منافع ایالات متحده شود، مورد حمله قرار میگرفت. این نوع حملات بشدت مورد بحث و جدل بود و مطمئنا سیاهترین اقدامات سیا در زمان اوباما و در دوران ریاست داندریا بر این پروژه انجام میشد...»