به گزارش حلقه وصل: همه ما خواه ناخواه از والدین و اجداد خود چیزهایی را به ارث میبریم. از این بین آنچه که ماندگارتر و مفیدتر است، میراث معنوی و اخلاقی است. سیده طاهره مطهری از خادمین هیأت مکتب الزینب(س) این را میگوید و ادامه میدهد: «من از پدرم کار و خادمی در هیأت را به ارث بردم.»
او در سال ۸۸ مدیریت هیأت مکتب الزینب(س) را به عهده گرفت. هیأتی که قریب به نیم قرن است در محله «دارمیشکلا» شهرستان چالوس فعال است. البته مسئولیت هیأت، او را از فعالیت در مسجد امام صادق(ع) باز نداشته و او این روزها فعالیتهایش در هیأت و مسجد پشتیبان و مکمل همدیگر هستند.
سال ۹۶ بود که تصمیم گرفت که خیریهای را در هیأت راه اندازی کند تا در کنار ابراز و اثبات عشق و محبت به اهل بیت(ع)، به پیروان و دوستداران آن حضرات نیز به صورت مستقیم کمکرسانی کند.
زمانی که جنگ و درگیری در جبهه مقاومت به خصوص غزه و لبنان بالا گرفت و دشمن کودککش صهیونی زنان و کودکن را به شهادت میرساند، او که یک هیأت زنانه زینبی داشت، پویشی راه انداخت تا به کمک این مردم برود.
او میگوید: «مگر میشود در هیأتی به نام مکتب الزینب(س) فعال باشی و رسالت زینبی خود برای حمایت از جبهه مقاومت و مردم مظلوم و ستم دیده فلسطین و لبنان، فراموش کنی؟!»
این بانوان هیأتی در کنار برگزاری مراسم یادبود شهدا، شروع کردند به جمعآوری کمکهای نقدی و غیر نقدی همچون وسایل گرمایشی، پتو و...
این تنها بُعد پویش کمکرسانی آنها نبود و کمر همت بستند تا با تولید محصولات خانگی از قبیل سبزی پاک شده، پیاز سرخ شده و ... و فروش آنها هم بتوانند کمکرسان جبهه مقاومت باشند و فرهنگسازی در شهر خود داشته باشند.
مطهری میگوید: «زنان مقاوم ما به یاد زنان دوران دفاع مقدس که در مساجد و حسینیهها جمع می شدند و کمکرسان رزمندهها بودند، این روزها در مسجد گردهم جمع میشوند و با تولید محصولات خانگی سعی در کمک به رزمندههای مقاومت و خانوادههایشان که آواره شدهاند، دارند»
کمکهای این زنان هیأتی در قالب پویش ایران همدل و جمعیت هلال احمر به دست خانوادههای لبنانی و فلسطینی خواهد رسید.