به گزارش حلقه وصل: «معلمِ معلم+ها» طرحی است که به نیت معلمان شهید استان یزد و توسط تعدادی دانشآموز پسر یکی از مدارس شهرستان اشکذر اجرا شد و این طرح ثبت شد تا همه ساله در اردیبهشتماه برگزار و هرسال یکی از آثار استاد مرتضی مطهری که الگوی همه معلمان است، به معلمان مدارس شهر اهدا شود.
امیرمحمد که در پایه هشتم مدرسه لقمان حکیم اشکذر مشغول به تحصیل است، در رابطه با چگونگی شکلگیری این طرح، گفت: یکی از روزهای ماه مبارک رمضان وقتی دبیر ریاضی در حیاط مدرسه مشغول قدم زدن بود، کتاب «جاذبه و دافعه علی (ع)» شهید مطهری را در دست یکی از دوستان من دید و از او خواست تا کتاب را چند روزی امانت بگیرد و بخواند.
وی افزود: همین درخواست سبب شد چند نفر از بچهها به فکر آن بیفتیم تا در ایام تکریم مقام معلم این کتاب را به همه معلمان مدرسه هدیه بدهیم تا اینکه رهبر معظم انقلاب در دوم اردیبهشت امسال و دیدار معلمان توصیه کردند، معلمان کتابهای شهید مطهری را بخوانند که همین توصیه، انگیزه ما برای این کار دو چندان کرد.
امیرمحمد ادامه داد: بنابراین قرار گذاشتیم طرحی را در شهرستان اشکذر به نام «معلمِ معلم+ها» راهاندازی کنیم و طی آن در اردیبهشتماه هرسال یکی از آثار معلم شهید مطهری را به معلمان مدارس شهر اهداء کنیم.
این دانشآموز بیان کرد: در آغاز این طرح با حمایت خیرین کتاب، ۱۴ کتاب «جاذبه دافعه علی (ع)» استاد مرتضی مطهری تهیه و طی برگزاری همایشی با حضور روح الله ردایی فرماندار اشکذر و محمد علی الیاسی ریاست آموزشوپرورش این شهرستان، به دبیران و کادر مدرسه لقمان حکیم اهدا شد.
مرتضی مطهری (۱۲۹۸-۱۳۵۸ ه.ش)، مشهور به استاد مطهری و شهید مطهری، متفکر، محقق، عالم، نویسنده، مدرس و یکی از دانشمندان اسلامشناس در قرن چهاردهم بود.
او شاگرد امام خمینی و علامه طباطبایی بوده که توانست در تمامی رشتههای معارف اسلامی، صاحبنظری ژرفاندیش و محققی دقیق و در پارهای از حوزهها همچون فلسفه، فقه و اصول فقه در قله اجتهاد قرار گیرد. شهید مطهری از اساتید فلسفه و کلام اسلامی و تفسیر قرآن بود و آثاری بسیاری هم در موضوعات مختلف نگاشته است.
استاد علاوه بر فعالیتهای علمی، قبل و بعد از انقلاب اسلامی ایران در سیاست نقش بسزایی داشت؛ او از افراد تأثیرگذار و از رهبران فکری انقلاب اسلامی ایران بود. از جمله فعالیتهای استاد، مبارزه با جریان فکری مارکسیسم، تاسیس حسینیه ارشاد، عضو هیئت موتلفه اسلامی و ریاست شورای انقلاب تا روز شهادت را میتوان نام برد.
امام خمینی(ره) علاقهٔ زیادی به وی داشت، تا آنجا که پس از شهادت استاد مطهری فرمودند: «فرزند عزیزی را که پارهٔ تنم و حاصل عمرم بود، از دست دادم».
روز شهادت ایشان به عنوان روز معلم در تقویم ایران نامگذاری شد.