به گزارش حلقه وصل به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، وسیله نقلیه مذکور میتواند بدون نیاز به باند فرودگاه یا هلیوپد به طور عمودی از روی زمین بلند شود و فرود بیاید. همچنین هزینههای نگهداری آن به اندازه بالگرد نیست.
اکنون محققان این شرکت تصمیم دارند تا نمونه اولیه وسیله نقلیه مذکور را بسازند. هدف آنها ساخت یک ماشین پرنده پاک و حافظ محیط زیست با استفاده از پیش رانش الکتریکی است.
هرچند آنها اعتراف میکنند فناوری باتری فعلی هنوز برای استفاده در این وسایل نقلیه کافی نیست. بنابراین آنها یک طرح جدید طراحی کردند که ماکروبات نام دارد.
وسیله نقلیه مذکور با استفاده از پاهای پرندهای خود فرود میآید تا مسافران را سوار کند و سپس به سمت عقب شیبی ایجاد میکند تا زاویهای مناسب برای بالهایش فراهم کند. روی بالهای آن دو پروانه نیز نصب شدهاند. سیستم پیش رانش در مرحله بعد راه میافتد و نیروی لیفت مورد نیاز برای بلند شدن وسیله نقلیه را فراهم میکند. این وسیله نقلیه نیز ماکروبات نام گرفته است.
فرایند بلند شدن وسیله نقلیه از زمین به طور مستقیم نیست. هنگامیکه وسیله نقلیه به اندازه کافی بالا رفت، ابزار فرود جمع میشود و ماکروبات مانند هواپیماهای معمولی به پرواز ادامه میدهد.
طبق اطلاعات موجود در وب سایت، تیم سازنده ادعا میکنند ماکروبات قادر به حمل ۱۵۰ کیلوگرم بار است و میتواند با یکبار شارژ مسافت ۱۵۰ کیلومتر را طی کند. حداکثر سرعت این وسیله نقلیه نیز ۱۸۰ کیلومتر برساعت است.
استارت آپ مذکور ادعا میکند وسیله نقلیه هوایی مذکور قادر به فرود روی سطح ناهموار نیز است. ماکروبات مانند تاکسیهای هوایی دیگر طوری طراحی شده تا به وسیله انسان راهبری شود.