فرهاد دوستی دبیر ستاد مردمی جهاد علیه بیماری کرونا در کرمانشاه به حلقه وصل گفت: یکی از مهم ترین مسائلی که برای این ستاد در کنار گره گشایی از کار مبتلایان به بیماری کرونا وجود داشت این بود که روح معنوی مردم در این ایام تقویت شود.
دوستی بیان داشت: ما در کنار پویش هر هیئت یک محله و عملیات های گند زدایی توسط هیئات مذهبی استان با حمایت از پویش های مختلف در زمینه کتاب و کتاب خوانی سعی کردیم تا حدی نقش خود را در این زمینه ایفا کنیم.
دبیر ستاد مردمی جهاد علیه بیماری کرونا در کرمانشاه ادامه داد: در زمینه کودک و نوجوان شاید جزء معدود استان هایی باشیم که ورود جدی به این عرصه داشته ایم و با برگزاری مسابقات نقاشی، کتابخوانی، آموزش بازی و قصه گویی دوستان ما به این مبحث هم ورود داشته اند که البته در کنار آن مرکز مشاوره تلفنی برای خانواده نیز راه اندازی شده است و مشاورین در دو شیفت صبح و عصر در مرکز مشاوره چتر آرامش، پاسخگوی همشهریان عزیز هستند.
وی تصریح کرد: البته در زمینه کودک نیاز به حمایت بیشتر حس می شود و با توجه به اینکه تجربه ای نو را در پیش رو داریم قطعا برای آینده برنامه ریزی های وسیع تری صورت خواهد گرفت. در همین زمینه کانال @azhameraang در تمام شبکه های اجتماعی در زمینه آموزش بازی های کودکانه در خدمت همشهریان عزیز خواهد بود.
دوستی افزود: طرح های ذبح قربانی در چند فاز، سازماندهی شبکه های مردمی در محلات جهت شناسایی و حمایت از محرومین و راه اندازی و حمایت از کارگاه های تولیدی ماسک و دستکش و… از دیگر توفیقات این ستاد مردمی است.
این فعال جهادگر خاطر نشان کرد: با لطف خدا علاوه بر توزیع گوشت های نذری خود ستاد در بین فقرا، با همراهی هیئات مذهبی استان و مجموعه های خیریه تعداد زیادی گوسفند ذبح و بین فقرای شناسایی شده توزیع گشته است که با راه افتادن پویش کنارتم همسایه توسط رابطین محلات این مهم نظام بهتری پیدا کرده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت که لبیکی به فرمان مقام معظم رهبری در موضوع کمک مومنانه خواهد بود.
وی اضافه کرد: با فرمان مقام معظم رهبری(مدظله) برای ایجاد همدلی و رزمایش کمک مومنانه، ستاد جهاد علیه بیماری در این زمینه ورود جدی داشته است و گزارش فعالیت ها در این زمینه انشاءالله به زودی اعلام خواهد شد. اما اجمالا باید عرض کنم که در کنار تلاش برای توزیع بسته های ارزاق، حمایت های فرهنگی را سر لوحه کار خود قرار داده ایم و به عنوان خادم فعالین فرهنگی استان در ستاد جهاد علیه بیماری با دوستان در حال مشورت هستیم تا بهترین گزینه ها انتخاب شوند.
دوستی ضمن تاکید بر ضرورت تقویت بنیان های فرهنگی و ورود به بحث کتاب و کتاب خوانی در این روز های کرونایی گفت: با لطف خدا دوستان ما در زمینه فضای مجازی و رسانه هم ورود جدی داشته اند و تولیدات این ستاد در زمینه های مختلف بسیار کارآمد و مفید بوده است و ضریب نفوذ خوبی هم در جامعه پیدا کرده است.
این فعال فرهنگی ادامه داد: ما خرسند هستیم و از دوستانمان در حوزه سایبر تشکر می کنیم که علاوه بر کار های سایبری در زمینه تولید مستند و کلیپ تلاش های بسیار زیادی کرده اند. البته ما هم در حال مذاکره و گفت و گو هستیم برای تقویت این فضا در بین فعالان جبهه که امیدواریم به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.
وی افزود: در حوزه های تولید ماسک و دستکش با نو آوری دوستان جهادگر توانستیم دستگاه تولید دستکش را بومی سازی کنیم و با ساده ترین تجهیزات کار تولید را انجام داده ایم.
دبیر ستاد مردمی جهاد علیه بیماری کرونا در کرمانشاه در پایان گفت: در زمینه خیریه و محرومیت زدایی نیز فعالیت های خوبی به همت دوستان جهادگر صورت گرفته که شامل توزیع ۱۴۰ میلیون تومان کارت هدیه در بین کودکان کار، راه اندازی کارگاه تولیدی جهت اشتغال پایدار آسیب دیدگان کرونا و… بوده است، در آخر هم به طور ویژه از دوستان جهادگری که در روز های اول کرونا داوطلبانه در بیمارستان ها حاضر شده بودند و کمک های بسیار زیادی کردند تشکر و قدر دانی می کنم.