حجت الاسلام عابدین کاظمی نیا مسئول قرارگاه مردمی «مدافعان سلامت» در شهرکرد به حلقه وصل گفت: خب تا پیش از شیوع این بیماری در استان فعالیت مجموعه های مردمی و فرهنگی طبق روال انجام می شد اما متأسفانه با اعلام اولین کرونایی در استان بلافاصله جلساتی با سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل و قرارگاه مردمی «مدافعان سلامت» راه اندازی شد.
وی اظهار داشت: برای تشکیل این قرارگاه و اقداماتی که باید انجام می گرفت نخست اخبار رسمی مورد رصد قرار گرفت و اطلاعات دقیق در خصوص بیماری، نیازها و شرایط استان کسب شد و ما با علوم پزشکی و شبکه بهداشت استان هم وارد تعامل و گفتگو شدیم و آمادگی خود را جهت هرگونه همکاری اعلام کردیم.
کاظمی نیا ادامه داد: فردی را نیز در جلسات یک روز درمیان ستاد مبارزه با کرونا استان مأمور کردیم جهت ارائه گزارش و نکات مهم مطرح شده در این جلسات تا با اطلاعات رسمی و دقیق فعالیت های قرارگاه مردمی مدافعان سلامت انجام گیرد.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: پس از بررسی های اولیه بحث تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده و گندزدایی محلات مطرح شد و 70 تیم در سراسر استان ضدعفونی محلات و گندزدایی خیابان ها و مکان های عمومی را به صورت شبانه آغاز کردند.
مسئول قرارگاه مردمی «مدافعان سلامت» در شهرکرد ضمن اشاره به اینکه گرچه هنوز شرایط در استان به وضع بحران و شیوع گسترده نرسیده است اما این قرارگاه برای اقدامات پیشگیرانه و همچنین وضعیت گسترش ویروس و بحران آماده است افزود: در این قرارگاه چندین کارگروه تشکیل شده است که هر یک دربخشی از جمله مشاوره، روانشناسی، هنری، توزیع و تولید، پرستاری، بهداشت، فضای مجازی و ... مشغول فعالیت هستند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین اتاق رصد مردمی نیز راه اندازی شده است تا به صورت آنلاین هم شرایط درون استانی بررسی شود و هم اقداماتی که در دیگر استان ها صورت گرفته است. در برخی مناطق از جمله لردگان نیروهای مردمی بیش تری اعزام و بخش مشاوره و روانشناسی در این مناطق فعال تر است.
کاظمی نیا در ادامه یادآور شد: تولید 100 هزار لیتر الکل و مواد ضدعفونی کننده و راه اندازی کارگاه های تولید ماسک هم از دیگر اقدامات این قرارگاه است و ما با هدف مفقود کردن حلقه انتقال و ایجاد روحیه امید تمام تلاش خود را برای مقابله با این ویروس منحوس به کار خواهیم گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیئتهای مذهبی و تشکلها و نیروهای جهادی در قالب گروههایی برای ساخت و خرید مواد ضدعفونی کننده، سم پاشی و گندزدایی سطح شهر، ساخت ماسک، دوخت لباسهای بیمارستانی، آموزش نکات بهداشتی، فعالیتهای رسانهای و کمک به محرومین سازماندهی شدهاند و فعالیتهای خود را آغاز کردهاند.
این فعال فرهنگی ادامه داد: اقدام دیگری که با همکاری سپاه استان در حال انجام است ایجاد نقاهتگاه است که مراحل راه اندازی آن در دست اجراست و البته فراخوانی نیز منتشر شده است که علاقه مندان برای عضو شدن در قرارگاه های مردمی مدافعان سلامت در سطح استان باید مشخصات فردی، آدرس منزل، شماره تماس، عرصه فعالیت و تخصص خود را به شماره ۰۹۱۳۰۰۴۷۴۵۱ در شبکههای اجتماعی ارسال کنند تا با قدرت بیش تری به جنگ با این ویروس برویم و ان شاالله به زودی آن را شکست خواهیم داد.