به گزارش حلقه وصل، نصرت الله لطفی قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی صبح امروز(شنبه) در نشست خبری به مناسبت بزرگداشت یوم الله ۹ دی اظهار داشت: در آستانه یک مناسبت مهم، ماندگار و تاریخی هستیم و مناسبت پیش رو به عنوان یوم الله ماندگار ۹ دی و روز تجلی الهی و نمایش اتحاد و انسجام ملت عاشورایی حول محور ولایت است.
وی عنوان کرد: به حکم قانون از سوی مراجع کشور، ۹ دی به عنوان روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. این روز مظهر بصیرت، دیانت و الهام گرفتن از عاشورا، دشمن شناسی و عمل به هنگام است. وظیفه همگانی حفظ و گرامیداشت این روز ماندگار و حماسه بیبدیل و استمرار حیات این نظام مقدس و تقدیم پرچم آن به امام زمان(عج) است.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: روز ۹ دی روزی برای درس گرفتن و عبرت گرفتن است تا ان شاءالله همانند سالهای گذشته تیر دشمن به سنگ اصابت کند و توطئهها یکی پس از دیگری با شکست مواجه شود. بزرگداشت دهمین سالگرد حماسه بی بدیل ۹ دی را برگزار میکنیم که عامل شکست فتنهای شد که هدف غایی آن براندازی حکومت و نظام اسلامی بود.
لطفی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری فرموده بودند که فتنه ۸۸ با اقدامات امنیتی قابل جمع شدن نبود.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به شعار محوری یوم الله ۹ دی سال ۹۸ عنوان کرد: شعار »یوم الله ۹ دی مظهر بصیرت، ولایتمداری و عبور از فتنه ها« انتخاب شد که محور شعارهای دهمین سالگرد حماسه ۹ دی است.
وی با تاکید بر اینکه فتنه ها و توطئه ها تمام شدنی نیست، ادامه داد: وقتی بزرگداشت ۹ دی مطرح بود با دو نگاه مواجه بودیم. عده ای صرفا به دنبال تبیین حماسه بودند که بر اساس این دیدگاه به برگزاری جلسات، نشست ها و هم اندیشی ها اکتفا می شد. در تهران تا سه سال گذشته مراسمی تحت این عنوان برگزار نمیشد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار داشت: وقتی برای اولین بار اعلام کردیم که حماسه ۹ دی در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می شود، عده ای معترض بودند و ما را از این کار منع می کردند. سال گذشته برای اولین بار مراسم میدانی در میدان امام حسین (ع) برگزار شد. برخی مطرح می کردند که این مراسم باید مانند کنفرانس ها و همایش ها در فضای محدود برگزار شود که سال گذشته تلفیق گرامیداشت کنفرانس و مراسم میدانی رقم خورد.
لطفی با اشاره به اینکه ما در کشور در برگزاری مراسمات ۹ دی ماه با ناهمگونی مواجه بودیم، افزود: برخی از اول دی ماه تا ۱۰ دی ماه را به عنوان دهه بصیرت اعلام کرده بودند. باید مبنا داشته باشیم. آنچه به ذهنمان رسید و توانستیم از آن الهام بگیریم فرمایشات مقام معظم رهبری از یوم الله ۱۹ دی ۵۶ بود که فرمودند »برخواسته از بصیرت مردم قم بود.»
وی تصریح کرد: بعد از آن، قیام مردم شریف تبریز و پس از آن مردم دارلعباده استان یزد را داشتیم. ۹ دی هم مظهر بصیرت و هم ولایتمداری است. از این منظر بنا داریم به عنوان برنامه کشوری اعلام کنیم که ایام الله ۹ تا ۱۹ دی ماه هر سال، به عنوان دهه بصیرت انتخاب شود و حضور مردم را به صورت همزمان در تمام استان ها در یوم الله هر سال رقم بزنیم. ۱۹ دی ماه هم حسن ختام این مراسم و با سخنرانی مقام معظم رهبری در دیدار با مردم قم انجام خواهد شد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به برنامه های گرامیداشت ۹ دی در سال ۹۸، خاطرنشان کرد: روز دوشنبه بزرگداشت ۹ دی را به عنوان تجمع و راهپیمایی پرشور و حماسی همزمان در همه استان ها یعنی بیش از هزار شهر و شهرستان خواهیم داشت. این مراسم در تهران ساعت ۱۴ در میدان امام حسین با سخنرانی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران حجت الاسلام حاجی صادقی برگزار خواهد شد.
لطفی در رابطه با لیست سخنرانان کشوری در استانهای کشور، گفت: در استان قم آیت الله مصباح یزدی سخنرانی خواهند داشت. آیت الله سید احمد خاتمی در بوشهر، حجت الاسلام سعیدی در البرز، رئیس عقیدتی سیاسی ناجا در هرمزگان، دکتر قنبری در استان اصفهان، سردار فدوی در کرمان، سردار سپهر در کرمانشاه، مهندس ضرغامی در تبریز، حجت الاسلام مصلحی در زاهدان، مظفر عضو مجمع تشخیص در اردبیل و حاجی بابایی در سنندج به عنوان سخنران خواهند بود.
وی افزود: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به شهر قدس می روند که خواسته و پیام مردم منطقه که شاهد بیشترین اغتشاشات بود را بشنوند. جناب آقای قمینیز با همین رویکرد به رباط کریم خواهند رفت. در حوزه تبیین نیز بیش از ۱۰ هزار نشست در مساجد، پایگاههای مقاومت، حلقه های بصیرت، کرسی های آزاداندیشی با نگاه تبیینی برای بیان دستاوردهای حماسه ۹ دی و بایسته های حمایت از آن برگزار خواهد شد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در رابطه با سایر برنامه های ۹ دی سال ۹۸ گفت: بیش از ۴۵۰۰ وبلاگ جوانان حوزوی و دانشجویی را در این زمینه و مسابقه وبلاگ نویسی با موضوع بصیرت و ولایت خواهیم داشت. همایش هایی در استان گلستان با حضور حداکثر ۲ هزار نفر از شاخصین اهل تسنن در دو محدوده مرزی اینچه برون تحت عنوان وحدت و بصیرت برگزار خواهیم کرد.
لطفی در رابطه با اینکه برنامه ای برای زنگ بصیرت در گرامیداشت ۹ دی امسال طراحی شده است، بیان کرد: نواختن زنگ بصیرت در سطح کشور یکنواخت و در ساعت مشخص نیست، زیرا بعضا مدارس امتحان دارند اما به صورت نمادین این اقدام انجام می شود.
وی با تاکید بر اینکه ان شاءالله ساعت ۲ بعد ازظهر روز دوشنبه در میدان امام حسین تهران تجمع مردم، سخنرانی و سپس راهپیمایی تا میدان شهدا را خواهیم داشت، تصریح کرد: از دیگر برنامه های مورد نظر در این دهه توجه به اقدامات هنری است. ماندگاری اثر هنر بیش از هر چیز دیگری است. در بحث فعلی هم دوستان هنری سازمان تبلیغات برنامه هایی مانند برگزاری شب شعر دارند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا برگزاری ده هزار نشست به مناسبت ۹ دی ارزش این روز را کم نمی کند؟ گفت: بحث برگزاری نشست ها تبیین حماسه ۹ دی است. جلسه بصیرتی یعنی نعمت و شجاعت را برای مردم تبیین کنیم. نوجوانان ما چه مقدار از فتنه صهیونیستی ۸۸ اطلاع دارند؟ امروز همان گروه ها و دشمنان با موج سواری بر قاطبه مردم که دادشان از شرایط اقتصادی درآمده بود می خواستند فتنه دیگری را رقم بزنند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه از هفته ها قبل با رسانه های ملی و استانی کارهایی برای گرامیداشت ۹ دی انجام شده که در روزهای آتی مردم شاهد خواهند بود، خاطرنشان کرد: با ائمه جمعه نیز جلساتی داشتیم که روز گذشته بسیاری از خطبه ها در ارتباط با ۹ دی ایراد شد. در اکثر دانشگاه ها نشست های بصیرتی و کرسی های آزاداندیشی نیز برگزار خواهند شد.
لطفی در پایان در رابطه با اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در جشنواره عمار نیز حضور خواهد داشت؟ بیان کرد: بله یکی از برنامه های دوستان در جشنواره عمار در دهه بصیرت پیش بینی شده است که جزئیات توسط خودشان اطلاع رسانی خواهد شد.