روزنامه شرق ضمن به چالش کشیدن 2 حزب کارگزاران و مشارکت، آنها را احزاب دستساز و دولتساخته معرفی کرد.
اگرچه کارکرد اصلی رجال سیاسی، حفظ امنیت کشور و دعوت مردم به فرایندهای دموکراتیزه است اما قائم مقام یک حزب چپ اخیراً گفته است: مردم مجبور هستند برای اعتراض به کف خیابان بیایند!
جریان چپ ایرانی که طی ۸ سال گذشته بهانههایی مثل تحریم و ترامپ و احمدینژاد را برای مشکلات کشور عنوان کرده بود، به تازگی از چیزی به نام "بحران منابع"! در توجیه ناکارآمدیهای خود نام میبرد.
یکی از بازداشتشدگان فتنه ۸۸ اخیراً در اظهاراتی با حمله به شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان انتخابات را ۲ مرحلهای کرده است!
یک متهم فتنه 88 درباره "انتخابات 1400" ابراز کرده است: مردم و بخش زیادی از فعالان سیاسی نسبت به اثربخشی صندوق رأی تردید دارند!
آن طیفی که در سال ۸۸، حرمت شکنان عاشورای حسینی را «مردم خداجو»! نامیده بود و از قیام امام حسین(ع) «درس مذاکره»! گرفته بود، حالا دلواپس اسلام شده و فریاد وامصیبتا سر داده است!
یک فعال اصلاحطلب به تازگی گفته است: عامل نارضایتی مردم از عملکرد دولت در داخل تیم هیات دولت نیست و خارج از آن است!
شریعتی، مخالفان روحانی را ترامپ های داخلی نامیده است،این در حالیست که اتفاقا اصلاحات بلندگوی ترامپ در ایران است، از تاکید بر امضای برجام موشکی و منطقهای تا پیشنهاد مذاکره با قاتلین سردار سلیمانی.
عملیات روانی حامیان دولت در این شش سالی که اتحادیه «اعتدال-اصلاحات» زمام اجرایی و مدیریتی کشور را در اختیار دارد، بسیار تکراری شده است.
سلشحوری 4 سال در مجلس حضور داشته و همسرش نیز معاونت یکی از وزارتخانه های مهم اقتصادی را بر عهده دارد. اما با اینحال، امثال سلحشوری بدون پاسخگویی درباره عملکرد خود، به سیاه نمایی وضعیت کشور مشغولند.
هر چه میخواهند و در هر کجا که میخواهند مینویسند و هر چه میخواهند میگویند و از این محفل به آن محفل میروند و از این دانشگاه به آن کلاس و بعد چشم در چشمت از سانسور حرف میزنند.
با توجه به آنچه در ۱۰ سال گذشته در دیدارهای غدیر خم اتفاق افتاده، مشخص است که امثال شریعتی یا تعمدی برای دروغ گفتن دارند و یا اینکه سواد جستجوی ساده اینترنتی را ندارند.
مصطفی تاج زاده عضو حزب منحله مشارکت نوشته:"اجرای مصوبه مجلس وقتی به تایید شورای نگهبان میرسد، بر همگان لازم است. شکستن قانون با اذن رهبر فاقد وجاهت حقوقی است".