رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت، بر اهمیت مصرف سریع نذورات گرم که خارج از یخچال قرار دارند، تاکید کرد.
مسئول گروه جهادی شهید وحید کاظمینیا از طبخ 5هزار پرس غذای نذری در ماه مبارک رمضان و توزیع در بین افراد کمبرخوردار شهرکرد و روستاهای اطراف خبر داد.
طرح «نذرواره سرباز وطن» به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حاج قاسم سلیمانی در قالب پخت و توزیع غذای نذری در یاسوج اجرا می شود.
۷۲ دیگ غذای نذری به نیت اباعبدالله الحسین (ع) و ۷۲ تن از یاران باوفایش، در ظهر روز عاشورا با همت هیئت حسین جان بجنورد طبخ و در بین نیازمندان و عزاداران حسینی توزیع شد.
تصاویری از طبغ غذای نذری در دهه اول محرم امسال که با رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط هیئت علمداران بنی الزهرا (س) اراک انجام شد.
طرح ملی نذرواره ۷۲ خوان احسان حسینی با هدف طبخ و توزیع ۷۲ دیگ غذا بین نیازمندان به نیت ۷۲ شهید کربلا در تبریز برگزار شد.این طرح روزهای سوم، ششم و نهم محرم با طبغ بیش از ۳۵ هزار پرس غذا برگزار شد.
انتشار بهمناسبت عید سعید غدیرخم
پخت و توزیع روزانه ۲۰۰۰ غذای نذری در مناطق کم برخوردار و محروم حاشیه نشین کرج توسط گروههای جهادی در حال انجام است.
پخت ١٠٠٠ پرس غذای گرم و توزیع بین در مناطق و محله های محروم استان تهران توسط جهادگران بسیجی پایگاه شهید علی هاشمی در مسجد ریحان محله فاطمی.
۵۰۰ پرس پیتزا در بین اقشار کم بضاعت جامعه در منطقه کورههای آجرپزی چهاردانگه توسط یک زوج نیکوکار توزیع شد.
همزمان با ماه مبارک رمضان و در راستای حمایت از نیازمندان، در قالب رزمایش مواسات و احسان طرح پخت غذای گرم برای مناطق محروم شهر و روستاهای گرگان در آشپزخانه مسجد جامع گلشن در حال اجراست.
آمادهسازی و توزیع 1000 بسته افطاری در قالب طرح اکرام رضوی همزمان با ایام ولادت امام حسن مجتبی (ع)، با مشارکت خادمان رضوی و خیرین منطقه 6 تهران عصر امروز جمعه برای پاکبانان این منطقه انجام شد.
برخی از موکبداران اربعین حسینی بمناسبت سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع) کمکهای مومنانه خود را دردو بخش بسته ارزاقی و پخت دو هزار کیک میان نیازمندان حاشیه تهران توزیع کردند.