بارش شهابسنگهای «Perseid» رویدادی سالانه است که بسیاری از آسماننگاران مشتاقانه منتظر آن هستند.
محققان برای اولین بار سیارکی به نام ۱۳۰ الکترا را در منظومه شمسی شناسایی کرده اند که دارای سه قمر است. این پدیده موجب حیرت ستاره شناسان شده است.
ادارهٔ کل ملی هوانوردی و فضا تصویری از سیارکهایی که هدف کاوشگر لوسی هستند، منتشر کرده است.
ناسا هفته آینده کاوشگری که برای نخستینبار سیارکهای تروجان سیاره مشتری را بررسی میکند، برای یک ماموریت ۱۲ ساله به فضا میفرستد.
ایدههای جدید کشف سیارات قابل سکونت را بدانید.
ادعایی که به تازگی مطرح شده است حاکی از وجود شواهدی مبنی بر یک سیاره جدید به اندازه سیاره مریخ در منظومه شمسی است که اگر چنین باشد، احتمال دارد "سیاره نهم"(نپتون) یک شریک داشته باشد.
پس از سالها بررسی گروه ویژه درباره اشیاء فضایی منتشر شد.
محققان با استفاده از اطلاعات تلسکوپ کپلر و دو الگوریتم جدید سیاره ای مشابه زمین رصد کرده اند که هر مدار آن دور ستاره اش ۳۷۸ روز طول می کشد و در فاصله ۳ هزار سال نوری زمین قرار دارد.
در این گزارش به مرور مهمترین وقایع تاریخ کیهان بر اساس استدلالها و مطالعات کیهان شناسان در طول تاریخ پرداخته شده است.
طبق تحقیقی جدید، عکس تلسکوپ هابل از یک سیاره خارج از منظومه شمسی در حقیقت به ابری از گردوغبار تعلق دارد که در نتیجه برخورد دو جسم آسمانی به وجود آمده بوده است.
محققان با مدلسازی از قمر "انسلادوس" و بررسی دقیق آن به راز چگونگی شکلگیری نوارهای عجیب بر پیکره این قمر که تنها در قطب جنوبی آن مشاهده میشود، پی بردهاند.
محققان به تازگی با تجزیه و تحلیل سنگهای ماه دریافتند که ماه 4.51 میلیارد سال سن دارد.
دانشمندان ۳ سیاره خارج از منظومه شمسی کشف کرده اند که در فاصله ۷۳ سال نوری از زمین قرار دارند. یکی از این سیارات ابر زمین و دو سیاره دیگر گازی و مشابه نپتون هستند.
ناسا هشدار داده که ظرف ماه های آینده زمستانی سرد و طولانی فضا را در برمی گیرد و کاهش دما رکوردشکنی خواهد کرد. این امر می تواند برای زمین هم تبعاتی داشته باشد.
ستارهشناسان از کشف قمری خارج از منظومه شمسی که به دور یک سیاره فراخورشیدی میچرخد، خبر دادند.