جریان اصلاح طلب مدعی است که اگر برجام احیا نشود، گزینه بعدی همان پلن B مدنظر اسرائیل و آل سعود است و آن چیزی نیست جز حمله نظامی به ایران!
عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاحطلب حزب کارگزاران را به «حکومتمحوری» بودن توصیف کرد و اصلاحطلبان را «جامعهمحور» دانست.
جریان اصلاح طلب از کارنامه مجلس یازدهم هراس دارد. به همین منظور رسانه های این طیف به صورت روزانه و مستمر مجلس را آماج حمله و تخریب قرار می دهند.
ترکیب تیم فوتبال تراکتور برای مصاف با استقلال مشخص شد.
مدافع سابق تیمهای فولاد خوزستان و صنعت نفت آبادان با عقد قراردادی دو ساله به تراکتور پیوست.
اصرار برخی فعالین و رسانه های اصلاح طلب مبنی بر امضای برجام موشکی و منطقه ای، هیچ رنگ و بویی از سهل اندیشی ندارد و این اصرارها بیشتر بوی خیانت میدهد تا کج فهمی.
علت اصلی وضع موجود بی مسئولیتی طیفی است که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون حداقل ۳۴ سال در مناصب ارشد اجرایی، تقنینی و قضایی حضور داشته اما به هیچ عنوان کارنامه قابل قبولی ارائه نداده است.
روزنامه آرمان در یادداشتی به قلم «حشمت الله فلاحت پیشه» از نمایندگان حامی دولت در مجلس دهم نوشت:«دولت حتی نتوانسته از اختیارات خود استفاده کند».
اصلاح طلبان در فصل پاسخگویی دولت، همچنان اصرار دارند که با دهن کجی به مردم، از پاسخگویی درباره کارنامه هم طیفی های خود در دولت طفره بروند.
حمله ناصری به نبوی تنها بازگشایی اختلافات قدیمی در سازمان مجاهدین انقلاب نیست. بلکه حاکی از شکافی عمیق میان دو بخش از اصلاحطلبان است.
متاسفانه کارنامه دولت روحانی قابل دفاع نیست و یکی از علت های اصلی آن این است که اکثریت مطلق دولت در اختیار طیف اصلاح طلب است. طیفی که هیچ طرح و برنامه ای برای اداره کشور ندارد و مسئولیت پذیر هم نیست.
"عبدا... ناصری"، از اصلاحطلبان خواسته است برای انتخابات سال 1400، برخی متهمان فتنه 88 را نامزد کنند!
حمایت ویژه از قرارداد خسارت بار توتال، پشتیبانی ویژه از برجام، حمایت تمام قد از آخوندی-وزیر ناکارآمد وقت راه و شهرسازی- و بزک FATF تنها بخشی از کارنامه وکیل الدوله ها در مجلس دهم است.
اختلافنظرها در جلسات هماندیشی قابل حل است، نه در فضای رسانهای به میزبانی غیر. آنقدر بار بر زمین مانده و مشکلات انباشته مردم هست که نوبت به اختلاف بر سر مسائلی مثل ریاست مجلس نرسد.
فعالان اصلاحطلب میگویند اختلافات میان حزبی و ناکارآمدی موجب شده تا «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان (شعسا)» به آخر خط برسد.
با توجه به اینکه حلقه نزدیک به محمد خاتمی در حال خروج از شورای عالی اصلاح طلبان هستند، به نظر می رسد رئیس دولت اصلاحات عزم جدی برای حذف عارف و تاسیس یک تشکیلات جدید دارد.
بهار سال ۹۹ تازه شروع برگریزان اردوگاه اصلاحطلبان و آشکار شدن اختلافات درونی آنها شده؛ اصلاح طلبانی که در تهران سی بر صفر به رقیب سنتی خود یعنی اصولگرایان باخته اند.
اصرار اصلاح طلبان برای فرار از مسئولیت خود در دولت در حالی است که محمدرضا خاتمی-سال ۹۶- درباره اینکه چه تضمینی برای همراهی دولت دوم روحانی و اصلاحطلبان وجود دارد،گفته بود:تضمین این مسئله خود ما هستیم
مدعیان اصلاحات به جای پاسخگویی درصددند القا کنند روحانی کاندیدای اصلی آنها نبوده و از ۱۴۰۰، اصلاحطلبان با کاندیدای اصلی خود میآیند!