یک اندیشکده آمریکایی با اشاره به شکست راهبرد رژیم صهیونیستی در مقابله با برنامه هستهای ایران اذعان کرد میان اظهارات مقامات ارشد اسرائیل و واقعیات میدانی فاصله زیادی وجود دارد.
اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارشی به بررسی میزان موفقیتآمیز بودن راهبرد موسوم به «مرگ با هزاران جراحت» که رژیم صهیونیستی علیه ایران در پیش گرفته پرداخته است.
تحلیلگر اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک گفت: اقدام ترامپ برای خروج از توافق هستهای با ایران، بسیار احمقانه بود و آمریکا را در دنیا بیاعتبار کرد.
دنی سیترینوویتش، مسئول سابق میز ایران در اطلاعات ارتش اسرائیل، میگوید اقدام نظامی علیه برنامه هستهای ایران از توان تلآویو خارج است و حتی اگر هم ممکن باشد، جواب نمیدهد، بلکه نتیجه معکوس خواهد داشت.
اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک مینویسد تفاوت تیم مذاکرهکننده جدید ایران با تیم هستهای دولت روحانی در این است که اعضای تیم جدید در غرب تحصیل نکردهاند و ظاهراً از حمله نظامی آمریکا نمیترسند.
تحلیلگران و اندیشکدههای غربی اعتقاد دارند عضویت ایران در «سازمان همکاری شانگهای» محرکی برای اعضای این سازمان است که در آینده، تمرکز بیشتری را بر تقویت مبادلات و روابط اقتصادی درون بلوکی داشته باشند.
یک اندیشکده آمریکایی با اشاره به افزایش قدرت نظامی حماس مدعی شد که اسرائیل در حال شکست خوردن از ارتش حماس است.
یک اندیشکده آمریکایی میگوید با خروج آمریکا از افغانستان فاز جدیدی از همکاری منطقهای در حال شکوفایی است که ایران، چین و روسیه در مرکز این تحولات هستند.
کارشناسان معتقدند سیاستهای جدید ابراهیم رئیسی ناظران را غافلگیر خواهد کرد و نشاندهنده رویکردها و دستورکار متفاوت او برای بهبود شرایط کشور هم در بعد داخلی و هم خارجی است.
روزنامه گاردین در اینباره نوشت: «پیروزی رئیسی، زمینه را برای اجماع داخلی درباره اصلاحات گستردهتر فراهم میکند و ایران را در موضع قویتری در دیپلماسی بینالمللی قرار میدهد.
یک اندیشکده آمریکایی با اشاره به احتمال پیروزی آیتالله سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ۲۸ خرداد تأکید کرد رئیسی در اصل مخالف بازگشت به برجام نیست.
سیاست امریکا در قبال ایران، باعث تشدید شکاف بین امریکا و نزدیکترین متحدان آن در اروپا شده است که برای حفظ برجام تلاش کردهاند.
یک اندیشکده آمریکایی از حضور نمایندگان آمریکا و ایران بر سر مسائل افغانستان در جریان یک نشست مجازی خبر داده است.
تحریمهای وضعشده توسط دولت آمریکا نتوانستهاند سیاستهای ایران را تغییر دهند و این تحریمها در حقیقت اوضاع را بسیار بدتر و مذاکره بر سر یک «توافق بهتر» با ایران را سختتر کردهاند.
یک کارشناس صهیونیست بر این باور است که ایران در داخل و خارج با چالشهای بسیاری روبروست، اما درست همانطور که نفوذ منطقهای آن به این سرعت افت نخواهد کرد، نظام و اقتصاد آن نیز دچار فروپاشی نخواهد شد.