خلاً قوانین حمایتی از مادران و زنان خانهدار همچنان احساس میشود. سه سال پیش سیاستهای کلی خانواده از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد که به دلیل تعلل مجلس و دولت، هنوز تصویب و اجرا نشده است.
ربیعی سخنگوی دولت: زنان می توانند در ورزشگاه ها حضور یابند. در بازی کامبوج زنان حضور خواهند داشت.
یازده شهریور بود که سحر خدایاری مقابل یکی از واحدهای قضایی تهران اقدام به خودسوزی کرد و یک هفته بعد به علت 90درصد سوختگی و از کار افتادن ریه در گذشت. کمتر کسی است که در فضای مجازی فعال بوده و از این واقعه تلخ خبر نداشته و اظهارنظری نکرده باشد؛ به هر حال فوت دختری جوان در ارتباط با موضوع حضور زنان در ورزشگاهها به خودی خود جذاب است، چه رسد به اینکه معجون سیاست و امنیت هم بدان افزود.
متاسفانه دولتمردان و اصلاحطلبان صرفاً به حضور زنان به عنوان تماشاچی در ورزش مردان اصرار دارند. واقعیت این است که این طیف نگاه ابزاری به زنان دارد و به هیچ عنوان دغدغهای برای احقاق حقوق بانوان ندارد.
شاید قرار است این ماجرا هم شبیه شایعه دیوارکشی در خیابان، یا هزینهتراشی به بهانه "کنسرت" و "گشت ارشاد" و... محملی باشد برای منحرف ساختن اذهان از دغدغههای مبنایی همچون معیشت و امنیت.
کبری خزعلی ضمن انتقاد از طرح ورود زنان به ورزشگاه گفت: آیا اولویت زنان این است؟ آیا نیاز تمام زنان کف و سوت زدن در ورزشگاهی است که در آن ورزشکاری نیست؟