عاقلانه و منطقی نیست که دین در تمام دورۀ غیبت، معطّل و معوّق بماند و جامعه گرفتار ساختارها و سیاستهای طاغوتی شود، درحالیکه امکان بسیج اجتماعی در راستای برپایی حکومت حقّ و عدل وجود دارد.
حسن روحانی یا علی لاریجانی و چهرههایی از این دست سالیان متمادی در پستها و مناصب مختلف حضور داشتهاند و دیگر حضور این افراد جذابیت چندانی ندارد تا جایی که از حضور آنها در عرصه انتخابات استقبال نمیکنند.
پس از جنگ ترکیبیای دشمن، 2 جریان غربگرا و متحجّر، رفتار خود را متناسب با حس و خیال تمامشدگی نظام، تنظیم کرد و دیری نگذشت با آرام شدن اوضاع و شکست طراحیهای سخت دشمن، جریان غربگرا، برنامههای خود را با استفاده از ظرفیتهای رسانهای و تریبونی دنبال کرد، سؤال این است که محرم امسال چه راهبردی از سوی این جریان دنبال خواهد شد؟
مهمترین افراط سیاسی مهدی نصیری و ناصواب اندیشی پرتناقض او را میتوان مربوط به بدفهمی نسبت به جایگاه سیاسی ولی فقیه و الگوی ولایت فقیه دانست، تناقضهای عجیب او نشان میدهد مبانی دینی و فقهی دربارۀ این موضوع را نمیفهمد.
ما مقایسه میشویم تا هیچ گاه خودمان نباشیم. تا هیچ گاه درکی از خودمان نداشته باشیم. خودمان را نفهمیم. تا همیشه مصرف کننده باشیم.
نقطه اوج تناقض فکری نصیری در این جا مشخص میشود که در کتابش مدعی است حکم اولیه اسلام در خصوص حضور زنان در عرصه اجتماعی، پردهنشینی است. او چطور میتواند در عین حال مدعی شود که به خاطر عدم التزام فکری و فرهنگی به حجاب در اثر نفوذ مدرنیته، نباید الزام قانونی به حجاب وجود داشته باشد.
من از این گفتار گستاخانه مهدی نصیری تعجب نمیکنم. این شیوه مرسوم تندروها برای پاک کردن سابقه خود و باز کردن جا در دل دیگران است. پیش از این یکی از هممشربان او که قدم در این مسیر گذارد، تا پابوسی بهائیت نیز پیش رفت. حال او تا کجا پیش رود الله اعلم.
ذکر خاطره درباره مدیر مسئول اسبق کیهان نشان میدهد که نصیری تفاوتها و تناقضات بسیاری پیدا کرده و از گذشته تاکنون، در مسیر افراط و تفریط قدم برداشته است.
نادر طالبزاده، یا به قول اطرافیانش «حاج نادر»، مبارز خستگیناپذیر راه حق و حقیقت بود. نهتنها ایران، بلکه حقطلبان جهان از درگذشت او متأثر شدند و از کشورهای مختلف به این مناسبت، پیام تسلیت دادند.
وبینار علمی «ارتباطات آئینی؛ تجربه زیسته اربعین» به همت گروه ارتباطات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار میشود.
پس از بحثها و مناظرهای که حول قانون حجاب درگرفت، دعوت کردیم از آقایان «الزامی» و «اختیاری» تا مناظرهای شکل بگیرد و ادعاهای دو طرف، درباره الزام به حجاب و عدم اجبار به آن مطرح شود. رنگ و بوی این مناظره با توجه به حوزه مطالعاتی طرفین، فقهی و اجتماعی خواهد بود.
مهدی نصیری؛ مدیر مسئول و سردبیر سابق کیهان: بعد از جنگ شاهد اشرافی گری مسوولین بودیم.
ماجرای حذف صدای سید مرتضی آوینی از مستند «خنجر و شقایق» توسط صدا و سیما در زمان ریاست محمد هاشمی بر این سازمان.
«روزنامه نگاری تحقیقی و فسادستیز و عدالتخواه» موضوع گفتگو در برنامه تلویزیونی مکث است که دوشنبه ۲۲ اردیبهشت، ساعت ۱۷:۳۰ با حضور مهدی نصیری، سردبیر سابق روزنامه کیهان و هفته نامه صبح پخش میشود.
مهمترین مساله ام در این پژوهش این بود که از منظر قران و سنت چگونه باید مدرنیته و تمدن جدید غرب را تحلیل کرد.
ثلمه فقدان آوینی را هیچ کس نتوانسته است پر کند. اساسا هنوز آوینی شناخته نشده و عمیق ترین حرفهای او هنوز در حجاب است. آوینی اندیشمند و متفکر و زمان شناس، خیلی عظیم تر از آوینی مستند ساز است
ثلمه فقدان آوینی را هیچ کس نتوانسته است پر کند. اساسا هنوز آوینی شناخته نشده و عمیق ترین حرفهای او هنوز در حجاب است. آوینی اندیشمند و متفکر و زمان شناس، خیلی عظیم تر از آوینی مستند ساز است.
گاه کوتاهی مردم یک نسل و زمانه میتواند خسارتهای چبرانناپذیری برای نسلهای بعدی ایجاد کند و قرار نیست خداوند همیشه و الزاماً در این موارد دخالت کند.