درباره فعالیت زنان بلاگری که زندگی شاد در دبی با شعار come to dubai را برای دختران جوان تبلیغ میکنند و هر از چند گاهی در فضای مجازی به ویژه از سوی فعالان شبکه اجتماعی مورد انتقاد شدید قرار میگیرد، سئوالات متعددی بهوجود آمده است.
پژوهشگر حقوق بینالملل کودکان معتقد است: برای روزهایی که شبکههای اجتماعی بخش بزرگی از زندگی روزمره افراد را اشغال کرده، وضع قوانین برای فعالیت «معلم بلاگرها» ضروری است تا حریم خصوصی کودکان بیش از این نقض نشود و آسیبهای دیگر را به همراه نداشته باشد.
امروزه نقش فضای مجازی و اینترنت در زندگی کودکان و نوجوانان زیاد شده و سلبریتیها به علت شهرتی که دارند مورد توجه بسیاری از نوجوانان قرار میگیرند.نوجوان سعی میکند خود را با این افراد همسو کند و مواردی مانند نوع لباس پوشیدن برای آنها جلب توجه میکند.
داوود طالقانی میگوید: اینفلوئنسرها و سلبریتیها سرباز و پیاده نظام سرمایهداری هستند. آنان امیال سرمایه را ارضا میکنند.
مدتی قبل، پایگاه خبری اینسایدر فاش کرده بود که دولت عربستان سعودی با پرداخت پول به چهرههای معروف و پرطرفدار اینستاگرام از آنان برای پیشبرد پروژههای رسانهای خود کمک گرفته است.
متاسفانه این روزها یلدا درگیر تجملات و گرفتن لایکهای زهرآلود اینستاگرامی شده است، اما مهمترین دلیل این دورهمی انسجام خانوادگی است نه لاکچری بازیهای بلاگرهای اتوکشیده اینستاگرام.
نوجوانی ۱۵ ساله مبتلا به وسواس که ابتدا ماشین اعضای خانواده و دوستان خانوادگی را میشست، حالا مشتریان او شامل مولی-می هیگ، اینفلوئنسر و اسکات مکتامینای، فوتبالیست هستند.
این روزها شاهد ورود دختران محجبه با عنوان بلاگر در عرصه مجازی هستیم؛ اگرچه این افراد زیست سالمتری دارند اما نباید فراموش کرد که میان تبرج و حجاب واقعی یک خط باریک قرار دارد.
دستورالعمل اخذ مالیات از اینفلوئنسرهای دارای بیش از ۵۰۰ هزار فالوور که به تازگی به ادارات مالیاتی ابلاغ شده، جزییات تازه ای از مشمولان این مالیات را بدست میدهد.
رئیس سازمان امور مالیاتی در بخشنامهای، دستورالعمل اخذ مالیات از اینفلوئنسرهای دارای بیش از ۵۰۰ هزار فالوور را ابلاغ کرد.
نمایش روزمرگی های رنگارنگ؛ استراتژی مادران برای تبدیل شدن به بلاگر است که در این راه از کودکانش استفاده می کنند به بیان دیگر کودکان تبدیل به سوژه ای برای کسب درآمدهای میلیونی شده اند.
خانه هایی مرتب، میزهایی با چیدمان های مفصل؛ همه آن چیزی است که اینفلوئنسرهای اینستاگرامی اقدام به نمایش آن می کنند اما پشت پرده این زندگی ها داستان های متفاوتی در جریان است.
کاشت ناخن برای کودکان از حد گذراندن بی حرمتی به حریم کودک است. این بی تعارف ترین انتقاد به آنانی وارد است که برای کسب درآمد، سلامت بچه ها را به خطر می اندازند.
مهاجرت یک خواننده جوان به ترکیه و اخبار مربوط به روابط او در خارج از کشور باعث شده تا ردپای سایتهای غیرقانونی شرطبندی در تشویق برخی هنرمندان برای مهاجرت پررنگ شود؛ موضوعی که مدیرکل دفتر موسیقی ارشاد نیز بر آن مهر تأیید زده است.
زندگی رنگیرنگی سوئیتهومها و بلاگرهای اینستاگرامی از کجا میآید و از جان کاربران چه میخواهد؟
اولین مصاحبه با سحر تبر بعداز دستگیری با او نشان میدهد که چطور جنون شهرت در فضای مجازی زندگی واقعی را به تباهی میکشاند.
این فساد پیچیده و چندساله، نمی توانست بدون همراهی بخشهایی در داخل کشور و بدون همکاری عواملی که به واسطه آلودگیهای مختلف به این شبکه فساد سرویس می دهند، اجرا شود.