قطعا اکثریت مطلق استارت آپها در ایران، بر طبق قوانین رسمی کشور مشغول خدمت رسانی به مردم هستند. حاکمیت نیز همواره حامی پلتفرمها بوده، اما هیچ حاکمیتی در جهان و از جمله ایران، سرپیچی از قانون رسمی کشورش را برنمی تابد.
در هشت سال گذشته علیرغم محدودیت گسترده در صنعت هسته ای و علیرغم مذاکره مستقیم با آمریکا و امضای توافق، نهایتا تحریم ها ۲ برابر شد.
بهتر است جریان اصلاح طلب بجای ژست «آموزش دیپلماسی»، برای خدمت به مردم «جزوه عبرت های دیپلماسی» را که نتیجه عملکردش است را منتشر و در اختیار عموم قرار دهد.
تنها راه ممکن برای احقاق حقوق مردم ایران در مقابل دولت های سلطه گر غربی، سخن گفتن با زبان زور است. آمریکا و شرکای اروپایی واشنگتن فقط زبان اقتدار را متوجه می شوند.
عقب نشینی های اخیر طرف غربی موجب سرخوردگی طیف غربگرا در داخل شد.این جماعت بجای اذعان به رویکرد اشتباه خود با فرافکنی مدعی شدند که علت این روند این است که دولت رئیسی مسیر دولت روحانی را ادامه داده است.
به عقیده کارشناسان ۷۰ الی ۸۰ درصد مشکلات ناشی از سوءمدیریت است و تنها ۲۰ الی ۳۰ درصد مشکلات از تحریم ها است. افتادن تشت رسوایی پروژه واکسیناسیون از بام، بیش از پیش بر این اظهارنظر کارشناسی صحه گذاشت.
چرا هرگاه ایران در مسیر بی اثرکردن تحریم ها قدم می گذارد، داد و فریاد عده ای در داخل بلند می شود؟! به نظر شما لقب «کاسبان تحریم» زیبنده این جماعت نیست؟
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران گفت: نمایندگان روشنفکری ایران از قدیم کسانی بودند که تلاش کردند تا اندیشهها و معرفت غربی را - از نوع لباس پوشیدن تا نفوذ آراء در مجامع علمی - وارد جامعه ایران کنند.