عدم شناخت نیازهای واقعی مردم و همچنین دل بستن به موارد خارجی مثل FATF این سئوال را به وجود آورده است که آیا دولت پزشکیان نیز در مسیر دولت روحانی را پیش گرفته است؟
وزیر راه دولت خاتمی در اظهاراتی عوامانه مدعی شد FATF موجب رونق اقتصاد و رفع فقر در کشور میشود.
نگاهی به اقدامات، سخنان، انتصابات و عملکرد کوتاه مدت عملا آینهای از باقی مانده عمر دولت خواهد بود و میتواند دورنمایی از آینده دولت چهاردهم را به دست دهد.
در حالی که آمریکا صدها میلیارد دلار از ابتدای تشکیل رژیم صهیونیستی به این رژیم کمک کرده و آن را برای ترور مجهز کرده است با این حال FATF همچنان ایران را به بهانهی تأمین مالی تروریسم در لیست سیاه قرار داده است.
اگر قرار بود که با پیوستن به FATF، مشکلات اقتصادی مردم حل شود، باید وقتی که در دولت روحانی 39 بند از 41 بند دستورات FATF عینا و بیکم و کاست اجرا شد، شاهد لغو بالمره تحریمها بودیم؛ آیا چنین شد؟!
FATF با رژیم صهیونیستی به شکل مستقیم همکاری میکند و در برنامه اقدام خود، از لبنان خواسته است تا درباره حزبالله تحقیقات کرده و اطلاعات را با شرکای خارجی به اشتراک بگذارد.
نهاد FATF مدتهاست که حتی از قالب بهظاهر فنی خود خارج شده و بهصورت علنی ابزار دست غرب و در این برهه مخصوصا رژیم صهیونیستی شده است. شناسایی دقیق جریان تامین مالی حزبالله، ماموریتی است که بهنظر میرسد توسط رژیم صهیونیستی به FATF داده شده است.
نکته مهم این است که موضوع فیلترینگ به خاطر کوتاهی و کج کارکردی دولت متبوع وی (دولت روحانی) درباره نظام بخشی به فضای مجازی به عنوان قاعده جاری در همه کشورها، به کشور تحمیل شد اما طیف متهم خسارتهای آن ولنگاری مجازی و فیلترینگ بعدی، قیافه طلبکاری به خود میگیرند.
برخی مقامات دولتی در حالی به دنبال اجرای استانداردهای FATF هستند که مکمل بودن تحریم و FATF را میتوان در بین اظهارات مقامات آمریکایی نیز یافت.
FATF بیشتر یک پروژه سیاسی است تا یک موضوع فنی و بانکی. با گذشت زمان اجماع نظری در بین گروههای مختلف شکل گرفته است که تا زمانی که تحریمهای یکجانبه حداکثری آمریکا علیه ایران وجود دارد که سبب قطع روابط بانکی رسمی ما شده است، موضوع اف ای تی اف اهمیتی نخواهد داشت.
از ابتدا شروع دولت چهاردهم بحث حلوفصل موضوع FATF و پیوستن به آن در فضای رسانهای و ادبیات دولتیها بیشتر شده است و اخیراً نیز رئیسجمهور دستور داده است تا این موضوع پیگیری شود.
بر اساس صحبتهای سیدعباس عراقچی، برجام به پایان خط رسیده است و باید سند جدیدی نوشته شود.
در حالی که برخی رسانهها تلاش دارند حذف ایران از ذیل توصیه شماره ۷ اف ای تی اف را به برجام گره بزنند، این گزارش تشریح می کند دولت سیزدهم چگونه بدون نیاز به FATF و برجام، هم عضو بریکس و شانگهای شد و هم طلب ایران را از کُره وصول کرد.
براساس مفاد برجام و با در نظر گرفتن تاریخ تصویب این موافقتنامه در 18 اکتبر 2015 در روز 18 اکتبر 2023 خارج نمودن ایران از شمول توصیه 7 الزامی بود لذا با پیشنهاد بانک مرکزی و موافقت شورای عالی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی و تامین مالی تروریسم، مطالبه ایران از گروه ویژه اقدام مالی انجام شد.
تطهیر کیسینجر، هیولای جنگ و خونریزی توسط مدعیان اصلاحات از آنجا ناشی میشود که این طیف در نقش پادوی آمریکا در ایران کار میکند و طبعا با سیاستهای خصمانه این رژیم خونخوار علیه ایران همسو است. افزون بر این، امروز، پمپاژ یاس و ناامیدی و سانسور رویدادهای امیدآفرین مأموریت کاسبان یأس و ترس است.
رئیس کل بانک مرکزی در دولت روحانی که رکورددار بسیاری از رکوردهای منفی است، رشد اقتصادی بالای 7 درصد در تابستان امثال را عادی و تکرار یک روند تاریخی وانمود کرد.
انتشار شایعات خلاف واقع، بازنشر و ضریب دادن به آن، و سپس فضاسازیهای متوهمانه براساس شایعات خودساخته، به شگردی رایج در رسانههای زنجیرهای وابسته به مدعیان اصلاحات تبدیل شده است.
نجابت رئیس دولت در کلام، دوری از تولید نخودسیاه برای سرکار گذاشتن مردم، نگاه نکردن دولتمردان به قدرت به مثابه طعمه و مردمی بودن مسؤولان کشور واجد تمجید است.
در حرف زدن و نظریهپردازی، همه دلسوز مردم، طرفدار ایران و خواهان ایرانی سربلند، پیشرفته و آباد هستند! اما به راستی کدام راه، ایران و ایرانی را به چنین قله پرافتخار و توأم با استقلال، عزت و امنیت پایدار میرساند؟
بعد از خبر توافق ایران و آمریکا به آزادسازی پولهای بلوکه شده و آزادی زندانیان، کاربران نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.