همایش «ظرفیتهای اندیشۀ شهید صدر در تحول علوم انسانی» از سوی جمعی از انجمنهای علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، با حمایت معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان برگزار میشود.
حجتالاسلام پناهیان گفت: اینکه احکام دین را اموری غیرواقعی و بدون اثرِ دنیایی تلقی کنیم یک برداشت غلط از دین است و متأسفانه برآیند کلی آموزش دین در جامعه ما، همین برداشتی است که مردم از دین دارند که سر موضوع حجاب خودش را نشان داد.
مسابقه بزرگ کتابخوانی با محوریت کتاب «ارجنامه انسان» ویژه دانشجویان و طلاب سراسر کشور ۲۴ آبان برگزار میشود
گزیدهای از بیانات حضرت آیت الله خامنهای در خطبه های نماز جمعه ۲۱ فروردین۱۳۶۶ برای نخستین بار منتشر شد.
بیستمین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی «اخلاق وحیانی» به صاحبامتیازی پژوهشگاه علوم وحیانی معارج منتشر شد.
حجت الاسلام والمسلمین لک زایی گفت: شهید صدر در یک نگاه نو دولت را هدیه انبیا به بشریت و تلاش برای دولت سازی را حرکت در مسیر انبیا می داند.
مستند «آغازگر یک پایان»به کارگردانی امید حسن زاده در ۴ قسمت روی آنتن شبکه یک سیما می رود.
محمدمهدی غمامی، نظریه مرجعیت شهید صدر و ولایت فقیه امام خمینی را همسان دانست و گفت: نه تنها از اندیشه شهید صدر در قانون اساسی ما استفاده شد، بلکه در برخی موارد همان عبارات شهید صدر است.
در روزهایی که دختر صدام حسین در مصاحبه با العربیه به دنبال روتوش تصویر پدرش است کتاب «اسطورههای عشق» در قم رونمایی شد و حاضران عنوان کردند: «اسطورههای عشق» نمونهای از اوضاع عراق صدام است.
کرسی ترویجی «عرضه و نقد ایدۀ علمی روششناسی فقهی شهید سید محمدباقر صدر قدسسره» با ارائه حجتالاسلام والمسلمین علی رحمانی برگزار شد.
رئیس موسسه فتوح اندیشه با تقدیر از زیباییهای نگارش کتاب «نا» گفت: شخصیت متوازنی از شهید صدر در کتاب «نا» نشان داده شده است که دوست داشتنی است و هر کس این کتاب را بخواند عاشق ایشان میشود.
«شرح صدر»؛ جامعترین زندگینامه استاد شهید آیتالله سید محمدباقر صدر به زبان فارسی منتشر شد.
در نامهها و نوشتههای شهید آیت الله محمدباقر صدر تعابیر گوناگونی درباره ایران، انقلاب اسلامی ایران و بهطور ویژه امام خمینی(ره) وجود دارد که در این گزارش گزیده ای از آنها را مرور کرده ایم.
شهید صدر پس از نگارش «فلسفه ما» این کتاب را به جماعة العلماء داد که آن را به اسم خودشان منتشر کنند که به دلایلی این اتفاق نیفتاد.
سیدحسن نصرالله گفت: آیتالله صدر عقیده داشت: «اگر تشخیص امام خمینی (ره) که من به رهبریاش سر سپردهام این باشد که به روستایی در ایران بروم و عالم یا امام جماعت آن روستا باشم، من حاضرم این کار را بکنم»
شناخت اندیشه و مباحث ارائه شده توسط این شهید در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد اسلامی،مبحث اجتماعی و تاریخ اسلام یک ضرورت در دنیای پر چالش کنونی برای جوانان است.
شهید سیدمحمدباقر صدر، نابغه فکری قرن معاصر در حالی که ۴۶ سال بیشتر نداشت، رژیم بعث عراق حاضر به تحمل این شخصیت علمی و انقلابی نشده و او را در ۱۹ فروردین ۱۳۵۹ به همراه خواهرش به شهادت رساند.
اشارت رفت که عباس بلاش تنها کسی بود که جای قبر را -که بی نام و بنا بود- می دانست و سال ها زیر فشار استخبارات حزب بعث که:لو دادن قبر همان و مرگ قطعی همان!