«درس و عبرت»؛ بخش تاریخ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بهمناسبت سالروز درگذشت مرحوم فرجالله سلحشور لوح «آثار هنری؛ اجر اُخروی» را منتشر کرد.
کارگردان سینما گفت: مرحوم سلحشور ۶ سال تلاش کردند تا متن فیلمنامه قرآنی موسیبن عمران (ع) که مورد توصیه مقام مظم رهبری بود را تهیه کنند.
کارگردان سینما گفت: ساخت فیلم ها و مجموعه های تلویزیونی قرآنی و دینی یکی از تکالیف و وظایف ما در نظام و حاکمیت دینی است.
یک خواننده سرودهای انقلابی با بیان اینکه آشنایی اش با فرج الله سلحشور به اوایل دوران انقلاب اسلامی برمی گردد، گفت: ۳۰ سال پیش، زمانی که انجمن های اسلامی در تهران تشکیل شد، با او آشنا شدم و معتقدم که فردی شریف و به تمام معنا انقلابی، مومن و متدین بود و در کارش تخصص خاصی داشت.
یک بازیگر سینما و تلویزیون با بیان اینکه هنر مهمترین ابزار برای انتقال مفاهیم و آموزه های قرآنی است و دیدن این فیلم ها برای مردم جذابیت دارد، گفت: معتقدم افرادی همچون مرحوم سلحشور کمتر در سینمای قرآنی یافت می شود و باید قدردان آنها بود.
مرحوم سلحشور حزباللهی بودن را با همه تراژدیهایش دوست داشت و هزینهاش را به جان میداد او هیچگاه فیلم را به دنیا نفروخت و از اعتقاداتش کوتاه نیامد و اسم و رسم و شهرت او را از نوکری امام و رهبری باز نداشت.
فرج الله سلحشور در اختتامیه «قلم زرین» گفت: قصههایی که در سینما به صورت فیلم به نمایش در میآید دروغ محض است. متاسفانه به همان سینمایی که از غرب به ما دیکته کردهاند، چسبیدهایم.